Wpis z mikrobloga

Dzieeeń dobry Mirko! Dziś przepis na fetę zapiekaną z oliwą chili, czosnkiem i ziołami

1 porcja:
200g greckiej fety
20g pikantnej oliwy
1 ząbek czosnku
170g pomidora malinowego
Szczypta suszonych pomidorów i tymianku

Naczynko do zapiekania wysmarować 1/2 oliwy, ułożyć ser, posypać przyprawami i plasterkami czosnku. Polać resztą oliwy.
Zapiekać 15-20 minut w 190°C (ja następnym razem użyję tylko górnej grzałki).
Pomidory pokroić w 16, podać z upieczoną fetą.

MAKRO: 746kcal 37B 62T 9W

Zapraszam również na instagrama ziemniakizostaw

Miłego dnia ()

#keto #gotujzwykopem #ziemniakizostaw
c.....i - Dzieeeń dobry Mirko! Dziś przepis na fetę zapiekaną z oliwą chili, czosnkie...

źródło: comment_CHtk4L1BvKfX4AKHBr72ZCm0Ex8nqILe.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz