Wpis z mikrobloga

@chinskitranslator:
Dla mnie aids to to co oni robią. Pomyśl ilu będzie miało przez nich #!$%@? dzień. Może niech przyjmą inna formę protestu - siedzimy w domu przez tydzień i nikogo nie wozimy (nie ma przecież tylu uberowców żeby wszystkich "zarazić").
Nie jestem obrońcą , ani zwolennikiem ubera. Jak im tak źle na TAXI niech zainstalują ubera (mają kursy będzie łatwiej). Może niech losują między sobą ty jeździsz w dni
  • Odpowiedz
@koszyk2: Bo na służbę zdrowia i nauczycieli płacimy wszyscy z podatków i kazdy ma wrażenie, że mozna dac im wiecej bo przeciez hehe ja nic nie płace xD
A jak trzeba zapłacić 2zł więcej za taxi to trzask dupy słychać z Ursynowa na Włochach
  • Odpowiedz
via Android
  • 76
@Krowa_i_kurczak bo w przypadku strajku taxi 100% bioracych w nim udzial to idioci, w przypadku nauczycieli mysle, ze 2-3 % z nich zasluguje na podwyzke z racji wkladu, reszta sie uczepila xD
  • Odpowiedz
@Krowa_i_kurczak: ja wiem ile płacę. Nieświadomym polecam fajną wizualizację na http://sprawdzpodatki.pl/ , nie mam problemu, żeby płacić większe podatki po to aby ktoś uratował mi życie przy pierwszej pomocy lub poświęcał się aby uczyć moje dzieci. Na taksówkach przejechałem się wielokrotnie i nie korzystam z ich usług , chyba,że w ostateczności, mam o nich złe zdanie. Nie są niezbędni czy niezastąpieni. Nie dziw się,że ludzie są na nich wkurzeni, keidy
  • Odpowiedz
@Krowa_i_kurczak: no ja wole ukrainca niz grubego Janusza w brudnym aucie, ktory mi zrobi tour po miescie, ktorego nie znam. Nie mowiac juz o tym za zaplace kilkukrotnie mniej u Ukrainca. Ale to juz pewnie wiesz. Proponuje sie zapisac juz na jakis kurs programowania xD
  • Odpowiedz