Wpis z mikrobloga

• 0
@woskovy XD która fiesta wychodziła na osiemnastkach? Bardzo Pan się nam tutaj popisal znajomością motoryzacji. U Ciebie pewnie zgruzowane BMW? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@thePiter: nie Panuj mi bo gnije typie. ST np które wygląda o niebo lepiej jak ta japa w nadkolach w tym francuskim ulepie. Ogarnij coś z tym bo jest slabo.
  • Odpowiedz
  • 0
@woskovy Ty to ja mam pomysł - odpal sobie parę fotek e38 w gazie albo innych fiest i zrób sobie do nich dobrze, zamiast oglądać i komentować francuskie ulepy. Na pewno Panu pomoże z frustracją ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@woskovy gościu k---a, mam lepsze zajęcia niz odpisywanie jakiemuś przegrywowi na wykopie, który ewidentnie ma jakieś problemy że sobą. Chociaż twój ból dupska mi to nieco rekompensuje, wyśmienicie się Pan tu oburza ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Masz lepsze zajęcia, ale ciągle piszesz. Jak masz lepsze zajęcia to zajmij się nimi, a nie szukaj atencji w g---o obrazie Twojego g---o samochodu, które ma nowe opony 195/50/18. Bawię się dobrze, nie próbuj wątpić. Panu....
  • Odpowiedz
@woskovy: Powodzenia w kupnie takiego rozmiaru opon :D chłopie, naprawdę skończ i wyjdź, bo się kompromitujesz. Doczytaj trochę, to się będziesz mógł wypowiadać na temat samochodów, bo pojęcie Pan ma blade ( ͡° ͜ʖ ͡°). Oglądanie fotek BMW po agrotuningu nie zalicza się do kategorii doczytania. Jakby co.
  • Odpowiedz
To nie mój przedział rozmiaru opon tylko Twój, więc nie p-----l głupot, bo od pierwszego posta odnoszę się do jednego zagadnienia. Twój k---a francuz wygląda jak tramwaj. Skończ p-------ć o beemkach bo nie masz podparcia...
  • Odpowiedz