Aktywne Wpisy
Weźcie mi to wyjaśnijcie, bo nie jeden raz jestem świadkiem podobnych sytuacji. Weźmy przykład imprezy: WESELE
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
SzubiDubiDu +635
Niesamowite jest to, że youtube robi co chce, demonetyzuje twórcom filmy bez powodu, psuje własną wyszukiwarkę, usuwa negatywne łapki i jeszcze zarabia miliardy dziennie jako monopolista rynku,
a wy macie ból dupy gdy ktoś instaluje adblocka bo nie zgadza się im płacić hajs.
Tu nie chodzi o to czy to 10 zł, 5 zł lub złotówka. Tu chodzi o #!$%@? ich polityki
#youtube #youtubepremium #adblock
a wy macie ból dupy gdy ktoś instaluje adblocka bo nie zgadza się im płacić hajs.
Tu nie chodzi o to czy to 10 zł, 5 zł lub złotówka. Tu chodzi o #!$%@? ich polityki
#youtube #youtubepremium #adblock
Widzę, że źródło jest tragicznej jakości, więc proszę o inne. Co usłyszałem w odpowiedzi? Dużo rzeczy, wiadro pomyj, tylko nie link do innego źródła.
@m__b @a__s usuńcie tę obrzydliwą manipulację z linka powyżej, bo na waszą moderację nie ma co chyba liczyć.
#neuropa #polityka #4konserwy #bekazprawakow
- "Podejrzane źródło, macie jakieś inne?"
- "REEEEEEEE WSTRĘTNY LEWAK PO CO INNE"
- "Autor oznaczony jako gość, podejrzane"
- "REEEEEEEEEE ODCZEP SIĘ"
- "Nie ma żadnych szczegółów, nawet konkretów kogo zaatakowano, wywiad z anonimowym politykiem"
- "ZOSTAW NAS W SPOKOJU"
Taki dialog z wami. Swoją drogą jak napiszę, że wczoraj w Lublinie prawicowiec zgwałcił kogoś, to też będę mógł się pytać innych o udowodnienie nieprawdziwości tej informacji? Bo to
O, albo jeszcze lepiej. Zaproponuj mi formę tego dowodu - jeśli to zrobisz to być może dostaniesz jakąś nagrodę z dziedziny logiki, więc się postaraj.
@Helsantonio_Montes: Widzę już nawet nie masz jaj mnie wołać. Ludzie cię widzą, nie wstyd ci?
@joyride: HAHA CO ZA BŁAZEN PROSI O ŹRÓDŁA
BK Z LEWACTWA XDD ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) ZAORANE
#!$%@?, was tylko w zoo umieścić, gdzieś między gorylami.
@Helsantonio_Montes: A to nie jest przypadkiem tak, że po stronie osoby, która twierdzi, że dana teza jest prawdziwa leży ciężar dowodzenia? Bo jeśli nie to spróbuj wtedy weryfikować dowolny artykuł z tajnego archiwum watykańskiego albo odkrywamy zakryte.
@bleblebator: DX. No tak. Nie zapominaj, że nazizm=komunizm, a komunizmem jest wszystko co nie jest Konfederacją, Korwinem, Wolnością czy KNP.
– Jag och mina barn är de facto offer för vänstervåld som slätas över, skriver 44-åringen i ett meddelande till Kvällsposten."
Translator:
"The 44-year-old does not want to be interviewed. But both he and his party leaders are convinced that it is political opponents on
Po pierwsze, "political opponents on the left" tłumaczy się na "polityczni oponenci z lewicy" a nie "antifa".
Po drugie, "he and his party leaders" tłumaczy się jako "on i liderzy jego partii" a nie "policja".
Po trzecie ciekawe, że tutaj wywiadu udzielić nie chciał, a w oryginalnym "źródle" był bardzo wygadany.