Aktywne Wpisy
Onaaa20 +43
Its over…
#rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #hipergamia #blackpill #p0lka #tinder #zwiazki #przegryw
#rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #hipergamia #blackpill #p0lka #tinder #zwiazki #przegryw
noipmezc +1
piszcie swuj ulubiony kolor
Widzę, że źródło jest tragicznej jakości, więc proszę o inne. Co usłyszałem w odpowiedzi? Dużo rzeczy, wiadro pomyj, tylko nie link do innego źródła.
@m__b @a__s usuńcie tę obrzydliwą manipulację z linka powyżej, bo na waszą moderację nie ma co chyba liczyć.
#neuropa #polityka #4konserwy #bekazprawakow
na reddicie automatycznie usuwają to propagandowe gówno
Komentarz usunięty przez moderatora
Reddit to nie jest jedno miejsce z jednym zespołem moderacyjnym. To zbiór wielu miejsc, z których każde ma swoich własnych moderatorów. Zwróć uwagę na miejsca, w których dozwolone jest twoje źródło i zauważ, że nie ma wśród nich ani jednego liczącego się, jest natomiast zalew małego, acz licznego propagandowego gówna w stylu "drain the swamp", "hillary for prison", "freedom news politics",
Jeśli się mylę, to możesz mnie teraz banalnie ośmieszyć. Wystarczy wkleić link.
Czekam.
Ależ się wijesz, aż mi cię szkoda.
Przecież to takie proste. Banalne. Masz okazję zmasakrować lewaka. Zaorać go. Dawaj, zrób to.
szkoda, że konserwatywna prawica jakoś nie reaguje na przemoc ze strony środowiskkonserwatywno nacjonalistycznych. Widać tutaj niezłą hipokryzję: nacjonaliści używają przemocy to wszystko ok ale jak "lewaki" robią to samo to nagle lament i narzekanie..
Nie oszukujmy się: gdyby nie agresywność i przemoc ze strony nacjonalistów i środowisk im podobnych to antify by nie było.
A sam nacjonalizm też nie jest za wolnością. o ile godziłbym się, że należy jakoś stawiać opór komunizmowi to sama antifa pewnie składa się z różnych ludzi bo nie walczą o komunizm tylko z nacjonalizmem. Myślę, że ideologicznie z antifą równie dobrze może się utożsamiać komunista co wolnorynkowiec bo jeden i drugi nie toleruje nacjonalizmu (pod warunkiem, że zgadzają się na rozwiązania siłowe, bo antifa to jednak często po prostu przemoc)
(
@kaflooooow
@Hound
Nie przejmowac się, kłamać dalej.jpg
xD
@Helsantonio_Montes: Napisałem. Wiele razy. Bardzo spokojnie i rzeczowo. Palenie głupa nie sprawia, że informacja nabiera wiarygodności.
Wiesz co może sprawić, ze informacja nabierze wiarygodności?