@phild: muszę się z jednym nie zgodzić - projekt to nie jest opus magnum koreańskiej motoryzacji, gdyż jest to opus magnum międzynarodowego sojuszu śmietanki koreańskich inżynierów z artystami z włoskiego studia Giugiaro, znanych z ponadczasowych projektów które przez dekady zachowują szyk i nowoczesność ( ͡°͜ʖ͡°)
@phild: Jak tu się z Tobą nie zgodzić! Sam mam 3 samochody, każde to marka premium 20 letnia i złego słowa nie mogę powiedzieć :D Golf 3 za 3 tysię gdyby nie blacha ideał. Passat b5- poza wielowahaczem perełka. Jak ktoś szuka IDEALNEJ NIEZAWODNEJ WSPANIAŁEJ FURY to polecam Skoda Octabia 1 1.9tdi 90 lub
@Niebadzlosiem: żeby się pokazać, żeby mieć nowe pachnące auto bez przebiegu, bez możliwych niedopatrzeń lub fuszerki poprzednich właścicieli, ze 100% zdrową blachą + ktoś musi, żebyś ty mógł kupować używane ( ͡°͜ʖ͡°) Ale i tak na pierwsze auto tylko używane, preferowalnie warte mniej niż najniższa krajowa
@Niebadzlosiem: Kurła, a gdzie Mercedes C180? xD Jak na 25 letnią markę to jest dopiero premium. W gazie to już w ogóle ponadczasowe połączenie ekonomii z niesamowitą ergonomią xD
@phild Lanos to ma dopiero uniwersalny design. Tył sedana został zgapiony przez BMW gdy robili E90, a tył hatchbacka był inspiracją dla Porsche przy projektowaniu Panamery
@M_Szopen_TM: Kwestia kasy mi szkoda kasy na "by się pokazać": D Co do reszty masz rację, golfem jeździłem po takich krzakach że głowa mała i nie było szkoda. @rok_weiler: Racja :D @kupkesobieciagne: W FL masz już wtryskiawcza więc już nie patrzyłem na ten model ;P
@kupkesobieciagne: Zwłaszcza jak się zepsują :P Musisz patrzeć na paliwo, nie wlejesz byle czego i są bardziej awaryjne plusy ciut mniej pali i 2? wersje więcej konne. 110 koni na pompowtryskiwaczach i lejesz co chcesz a i tak #!$%@? :D @KiedysMialemBordo: Za to jest system 2 tysiące złoty i pół auta naprawione ;P
Musisz patrzeć na paliwo, nie wlejesz byle czego i są bardziej awaryjne
@Niebadzlosiem: No właśnie nie są. Chodzi ci o pompowtryskiwacze kolego. 110 koni to wtrysk bezpośredni + pompa rotacyjna.
Pompowtryski dzisiaj są już tańsze w eksploatacji, niż te stare 90/110 konne tdi na pompie, bo tam oprócz wtrysku masz jeszcze bardzo skomplikowaną pompę wtryskową, która może się zepsuć. (do tego stare tdi na pompce mają znacznie słabszy dół, korby
#motoryzacja #heheszki #dacia #carboners #lanos
@phild: nie śmiem smieć pomyśleć że mogło być inaczej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sam mam 3 samochody, każde to marka premium 20 letnia i złego słowa nie mogę powiedzieć :D
Golf 3 za 3 tysię gdyby nie blacha ideał.
Passat b5- poza wielowahaczem perełka.
Jak ktoś szuka IDEALNEJ NIEZAWODNEJ WSPANIAŁEJ FURY to polecam
Skoda Octabia 1 1.9tdi 90 lub
@Niebadzlosiem: W B5 fl wytrzymują około 300 tysięcy. To źle?
Co do reszty masz rację, golfem jeździłem po takich krzakach że głowa mała i nie było szkoda.
@rok_weiler: Racja :D
@kupkesobieciagne: W FL masz już wtryskiawcza więc już nie patrzyłem na ten model ;P
@Niebadzlosiem: A dlaczego? Same plusy.
@Niebadzlosiem: np. po to żeby było komfortowe a nie w miarę komfortowe i #!$%@?ło a nie w miarę #!$%@?ło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Musisz patrzeć na paliwo, nie wlejesz byle czego i są bardziej awaryjne plusy ciut mniej pali i 2? wersje więcej konne.
110 koni na pompowtryskiwaczach i lejesz co chcesz a i tak #!$%@? :D
@KiedysMialemBordo: Za to jest system 2 tysiące złoty i pół auta naprawione ;P
@Niebadzlosiem: No właśnie nie są. Chodzi ci o pompowtryskiwacze kolego. 110 koni to wtrysk bezpośredni + pompa rotacyjna.
Pompowtryski dzisiaj są już tańsze w eksploatacji, niż te stare 90/110 konne tdi na pompie, bo tam oprócz wtrysku masz jeszcze bardzo skomplikowaną pompę wtryskową, która może się zepsuć. (do tego stare tdi na pompce mają znacznie słabszy dół, korby
Komentarz usunięty przez autora