Aktywne Wpisy

Ana77 +24
Ruskie w ciągu 4,5 lat są wstanie odbudować swój potencjał do 1 -1,5 mln żołnierzy z nowych roczników. Przy tempie produkcji sprzętu są także wstanie odbudować potencjał sprzętowy. Teraz już mają 10-krotną przewagę nad Ukraińcami.
Traktat 5? Każdy może pomagać w swoim zakresie.
Niemcy mogą uzbierać z trudem jedną brygadę, Uk w ogóle, Holandia nie mają wojsk pancernycn, Francja ma 6 itd.
U nas w Polsce od początku wojny na Ukrainie nic
Traktat 5? Każdy może pomagać w swoim zakresie.
Niemcy mogą uzbierać z trudem jedną brygadę, Uk w ogóle, Holandia nie mają wojsk pancernycn, Francja ma 6 itd.
U nas w Polsce od początku wojny na Ukrainie nic

TrisssMerigold +69
Mój najpiękniejszy pies Borys #jamnikaniolek #pokazpsa
źródło: temp_file7316029085040787140
Pobierz

Z resztą założę się, że de facto żadnego Brexitu w tym roku nie będzie. Będą tak przekładać w nieskończoność.
źródło: comment_oQpyfHpFxRE9hORxPgjNlVG5bPJnoe8i.jpg
Pobierz@TurboDynamo: Zobacz, a dziwnym trafem przeciwko a za razem za unijną międzynarodówką są kolorowi, Chuki Umunny i inne lewaki :) Tutaj ciekawe wyjaśnienie tego fenomenu.
Chyba w rozumieniu szwedzkim :D
Pomyliłeś prawaków z grupą, która opowiada się jednocześnie za gejami i muzułmanami :)
@klinQQ: uwielbiam to typowo polskie myślenie, że jeżeli ktoś mówi po polsku to na 101% jest polakiem
i może jeszcze jedz codziennie cebulę, jeździj 30letnim szrotem i módl się do świętego Janusza Pawulona?
@Zaxx: raczej taka se zmyślona opowiastka a nie zadne wyjasnienie.
@Zaxx: spoko, przyzwyczailem sie ze prawaki wyzywaja mnie od lewakow a lewaki od prawakow. Nie jestes w tym wyjatkowy.
@Zaxx: nikogo nie pomylilem. Ale ciesze sie ze zauwazasz ze i prawicowa i lewicowa skrajnosc to dokladnie
@TurboDynamo: Samozaoranie? Bo Ty pewnie uważasz, że jestem skrajnym prawakiem co? :D Zobacz, a ja siebie uważałem za centrystę :) Chyba każdy myśli, że centrum jest akurat tam, gdzie on stoi...