Wpis z mikrobloga

problem w tym ze brexitowcy to prawaki...

@TurboDynamo: Zobacz, a dziwnym trafem przeciwko a za razem za unijną międzynarodówką są kolorowi, Chuki Umunny i inne lewaki :) Tutaj ciekawe wyjaśnienie tego fenomenu.

ja jestem centrystą...

Chyba w rozumieniu szwedzkim :D

Zeby prawaki wziely cokolwiek do siebie musi to byc nielogiczne...

Pomyliłeś prawaków z grupą, która opowiada się jednocześnie za gejami i muzułmanami :)
jesteś Polakiem

@klinQQ: uwielbiam to typowo polskie myślenie, że jeżeli ktoś mówi po polsku to na 101% jest polakiem

to wrzucaj materiały po polsku!!!

i może jeszcze jedz codziennie cebulę, jeździj 30letnim szrotem i módl się do świętego Janusza Pawulona?

Tutaj ciekawe wyjaśnienie tego fenomenu.

@Zaxx: raczej taka se zmyślona opowiastka a nie zadne wyjasnienie.

Chyba w rozumieniu szwedzkim :D

@Zaxx: spoko, przyzwyczailem sie ze prawaki wyzywaja mnie od lewakow a lewaki od prawakow. Nie jestes w tym wyjatkowy.

Pomyliłeś prawaków z grupą, która opowiada się jednocześnie za gejami i muzułmanami :)

@Zaxx: nikogo nie pomylilem. Ale ciesze sie ze zauwazasz ze i prawicowa i lewicowa skrajnosc to dokladnie
Ale ciesze sie ze zauwazasz ze i prawicowa i lewicowa skrajnosc to dokladnie identyczne #!$%@? mozgowe. Piekne samozaoranie.

@TurboDynamo: Samozaoranie? Bo Ty pewnie uważasz, że jestem skrajnym prawakiem co? :D Zobacz, a ja siebie uważałem za centrystę :) Chyba każdy myśli, że centrum jest akurat tam, gdzie on stoi...