Mogę Wam powiedzieć jak się żyje u mnie w biurze. "Koleżanka" ze stanowiska obok bardzo mnie nie lubi, dlatego wymyśla coraz to lepsze rzeczy, aby wypaść lepiej. Biuro jest na parterze, łatwo się przez okno wdrapać i np ukraść sprzęt warty kilkanaście tysięcy. Zostałam wczoraj po godzinach i mi powiedziała, że zamknęła wszystkie okna. Ja na to, że spoko i "do jutra". Po całej pracy już miałam wychodzić, ale na szczęście sprawdziłam okna. Okazało się, że jedno najmniej widoczne kątem okna było jedynie delikatnie przymknięte (zdjęcie niżej) xD. Wiecie kto dostałby zjeby, gdyby szef to zobaczył?
@PaulStanley: Nie mówię żeby jakoś hardo przekręcać, ale tak jak np. wyżej podałaś, że jest francuzką to zmiana na np. czeszkę i w nazwę francuską sajgonek wrzucenie czeskiej. Drobne, kosmetyczne zmiany. Zresztą Emilka jest francuzką, to nie vikope.fr. (⌐͡■͜ʖ͡■)
Mam cichą nadzieję, że resztę probanderowskich/neonazistowskich działaczy spotka podobny los. I oni chcą dołączać do UE / NATO z takim zwyrodniałym ścierwem (ich bohaterem narodowym) żałosne. #ukraina #rosja #wojna #europa #nato
Po całej pracy już miałam wychodzić, ale na szczęście sprawdziłam okna. Okazało się, że jedno najmniej widoczne kątem okna było jedynie delikatnie przymknięte (zdjęcie niżej) xD.
Wiecie kto dostałby zjeby, gdyby szef to zobaczył?
Muszę się tam bardzo pilnować.
#pracbaza #gorzkiezale #gownowpis #logikarozowychpaskow #drogipamietniczku
źródło: comment_mYcrUcx3nnhUjx3fw0ppQNdoGdseEL8z.jpg
Pobierza najlepsze przekręty to ona robiła związane z zawodem jaki wtedy obie miałyśmy (który też jest dość specyficzny). tego się przekręcić nie da.