Wpis z mikrobloga

Pora przed snem, to najgorszy moment dnia. Tak bardzo brakuje mi kogoś, z kim mógłbym szczerze porozmawiać ()
Gdy zamykam w oczy, to wyobrażam sobie że przytulam się do uroczej różowej którą od 2 lat widzę w komunikacji. Jednak to zdecydowanie za mało.
Momentami zbiera mi sie na łzy(,)
Nie mam nawet z kim się spotkać.
Co by było ze mną gdyby nie pianino, na które zarobiłem i chemia. Leżałbym całymi dniami w łóżku.

#przegryw #foreveralone #samotnosc #sen #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #tfwnogf #przytulanie #feels #zalesie
M.....9 - Pora przed snem, to najgorszy moment dnia. Tak bardzo brakuje mi kogoś, z k...

źródło: comment_YVYdiQi5UPIYnNlvG2phamm3GHFviF7v.jpg

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
@destrodd: przegryw to brak koleżanek, znajomych, przyjaciela/przyjaciółki, bycie nudnym.
Jeśli nie masz koleżanek to naturalnie dziewczyny też nie będziesz miał. Dziewczyny potrzebują emocji. Ja jestem samotny od najmłodszych lat. Już w przedszkolu bałem się podchodzić do innych dzieci pierwszego dnia. Już wtedy byłem #!$%@?. Rodzice dali mi brak pewności siebie, niedowartościowanie, brak empatii i problemy ze stresem
  • Odpowiedz
@Muodyhuopiec1919: Przez to oskarżanie rodziców o swoje #!$%@? jakoś mniej mi cię żal bananku oskarowy, chyba że jakieś nadużywanie alkocholu u ciebie na chacie panuje. Jednak po twoim #pokazmorde zrobionym ajfonem I gadaniu o tym pianinku to szczerzę w to wątpie. Użalaj się nad tym, że masz zakola mimo, że masz ryj przystojnieszy niż większość mirków, nie ma sprawy. Swoich starych w to nie mieszaj bo wychodzisz na
  • Odpowiedz
@Muodyhuopiec1919: dalej oglądaj zdjęcia lasek 10/10 i płacz ze nie masz takiej.
Wez zejdz na ziemie i miej realne marzenia a nie jakies modelki instagramowe. Takie lochy obracają tylko chady top tier 10/10 z dużym hajsem . taka locha generuje kilka tysiecy szekli wydatkow miesięcznie
  • Odpowiedz