Wpis z mikrobloga

@L3stko ale ty i reszta #4konserwy żyjecie w ostrych urojeniach.

Odnoszę się oczywiście do wpisu:
https://www.wykop.pl/wpis/40187717/brak-mi-juz-slow-na-gangrene-ktora-toczy-wykop-zam/

moderacja działa pod presją i dyktando użytkowników, którzy wzięli sobie chyba za cel doprowadzanie do banowania swoich oponentów

Chyba zapomniałeś o banie dla @Lavie, który dostał go tylko dlatego, że 4k baranów wykopało kłamliwe znalezisko, w którym nie przedstawiono żadnych dowodów na używanie skryptów czy botów przez tego użytkownika. Wystarczyło, że typek ma tęczę w awatarze, a ktoś go ochrzcił "lewakiem, który oszukujeeee" xDDDDDD.

Gardzę niesamowicie, w jakim wy żyjecie matrixie. Urojenia, projekcje, czy zwykła uparta głupota? Nie mam pojęcia.

#wykop #moderacja #moderacjacontent #oswiadczenie #bekazpodludzi #bekazprawakow #neuropa
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nieprzyjazny_Ziemniak: I tutaj wrzucam sławetną listę zakopanych znalezisk przez @Lavie, jak ktoś mi wskaże gdzie tutaj widać "bota" czy "skrypt" to usuwam konto.
PS. You can't, bo na poniższej liście, posortowanej wg. czasu zakopu przez @Lavie, widać wyraźnie, że to żywy użytkownik przeglądający różne podstrony w ciągu dnia.

Noł lajfi, to prawda, ale może chciał dostać bordo? Mało to macie bordowych ludzi na tej stronie?
http://wykop.pl/link/4864011 - dodane 09:12:57, zakopane
  • Odpowiedz
Chyba zapomniałeś o banie dla @Lavie, który dostał go tylko dlatego, że 4k baranów wykopało kłamliwe znalezisko, w którym nie przedstawiono żadnych dowodów na używanie skryptów czy botów przez tego użytkownika.

@Nieprzyjazny_Ziemniak: Widać zostały przedstawione wystarczające dowody na to iz lavie manipulowal głosami skoro moderacja go zbanowala. I nie naciagaj faktów nie dostał bana za używanie skryptów a za manipulowanie głosami ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Tamerlan: no mnie to strigerowalo, myślałem że naruszenie dóbr osobistych to trzeba przed sądem udowodnić a tu był screen z nickiem gdzie w żaden sposób nie da się udowodnić kto takie pw napisał
  • Odpowiedz
@steemm: na przyszlosc: naruszenie dobr osobistych korzysta w sądzie domniemania bezprawnosci i jest o tym kilka orzeczen ( ͡° ͜ʖ ͡°) natomiast mode ocenia przeciez czy to jest rzeczywiscie tresc obiektywnie narusza czyjeś dobra. Jak tam nie bylo wyzwisk, pomawiania o cos bez dowodow albo jakiegos stalkingu to nie wiem co im moglo strzelic do glowy. Następnym razem zamazac nick i juz ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
moderacja teraz zła ale jak mi w------i screena gdzie gość bajdurzy na pw to wtedy była cacy bo ujawnienie tego pw to godzilo w jego dobra osobiste mimo że w żaden sposób tego nie udowodnił

@steemm: Czekaj, czy ja to dobrze rozumiem - kolo pisał ci jakieś bzdury na PW, zrobiłeś skrinszota i wstawiłeś na mirko, a modki ci to w------y bo się poskarżył że to w jego "dobra osobiste"
  • Odpowiedz
  • 0
@kulass skoro tak wierzysz w moderację to na pewno zgadzasz się że mieli wystarczająco dowodów na bana dla @l3stko
za naruszenie regulaminu - nieodpowiednie zachowanie, wykorzystywanie serwisu do politycznych wojenek, manipulacje (informacjami, ocenami, zgłoszeniami), trollowanie
  • Odpowiedz