Aktywne Wpisy
monky +142
Właśnie dokonałem zatrzymania obywatelskiego. Typ jechał 10-20km/h, zatrzymywał się kilkukrotnie bez przyczyny, na moich oczach prawie dwa razy wjechał na chodnik.. On twierdzi że jest trzeźwy tylko bardzo zmęczony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
Nacho_Libre +4
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Odnoszę się oczywiście do wpisu:
https://www.wykop.pl/wpis/40187717/brak-mi-juz-slow-na-gangrene-ktora-toczy-wykop-zam/
Chyba zapomniałeś o banie dla @Lavie, który dostał go tylko dlatego, że 4k baranów wykopało kłamliwe znalezisko, w którym nie przedstawiono żadnych dowodów na używanie skryptów czy botów przez tego użytkownika. Wystarczyło, że typek ma tęczę w awatarze, a ktoś go ochrzcił "lewakiem, który oszukujeeee" xDDDDDD.
Gardzę niesamowicie, w jakim wy żyjecie matrixie. Urojenia, projekcje, czy zwykła uparta głupota? Nie mam pojęcia.
#wykop #moderacja #moderacjacontent #oswiadczenie #bekazpodludzi #bekazprawakow #neuropa
PS. You can't, bo na poniższej liście, posortowanej wg. czasu zakopu przez @Lavie, widać wyraźnie, że to żywy użytkownik przeglądający różne podstrony w ciągu dnia.
Noł lajfi, to prawda, ale może chciał dostać bordo? Mało to macie bordowych ludzi na tej stronie?
http://wykop.pl/link/4864011 - dodane 09:12:57, zakopane
@Nieprzyjazny_Ziemniak: Widać zostały przedstawione wystarczające dowody na to iz lavie manipulowal głosami skoro moderacja go zbanowala. I nie naciagaj faktów nie dostał bana za używanie skryptów a za manipulowanie głosami ( ͡° ͜ʖ ͡°
@Nieprzyjazny_Ziemniak: Ale od tego jest moderacja, a nie użytkownicy. Widocznie czegoś się doszukali, przecież nie zbanowali by go tylko i wyłącznie na podstawie jakiegoś znaleziska.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@steemm: Czekaj, czy ja to dobrze rozumiem - kolo pisał ci jakieś bzdury na PW, zrobiłeś skrinszota i wstawiłeś na mirko, a modki ci to w------y bo się poskarżył że to w jego "dobra osobiste"
za naruszenie regulaminu - nieodpowiednie zachowanie, wykorzystywanie serwisu do politycznych wojenek, manipulacje (informacjami, ocenami, zgłoszeniami), trollowanie