Wpis z mikrobloga

Ktoś mi się włamał na konto na TIDAL i czasem z niego korzysta. W pierwszej chwili chciałem od razu zmienić hasło. Ziomek ustawia lepsze playlisty ode mnie, często ich słucham, więc jakoś nie mam serca do tego. Czy to oznacza, że mam prywatnego DJa?

#tidal #heheszki
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szcz33pan: mi ktoś swego czasu ktoś się włamał na Spotify i zrobił mi plan dla rodziny xd Miałem przybraną rodzinę około 5 osób których byłem ojcem. I jak w prawdziwej rodzinie, wszyscy wykorzystywali moje pieniądze XD
  • Odpowiedz
Też tak miałem ale na spotify. Było spoko bo koleś chyba w innej strefie czasowej albo przynajmniej nigdy nie zdarzyło nam się korzystać w tym samym czasie. Niestety zmienił plan na droższy więc musiałem zmienić hasło. A fajne nuty dzięki niemu/niej odkrywałem ;)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 35
@szcz33pan: mi się typ na Spotify włamał, zmienił hasło i zaczął słuchać jakichś rapsów i cały prestiż zapracowany dobrą muzyką psu w dupę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 175
To tak jak facet mówi, że złodziej ukradł jego kartę kredytową, ale jeszcze nie zgłosił kradzieży bo złodziej wydaje mniej niż jego żona.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 16
@szcz33pan: to ja powiem z innej strony. Wbiajałem ludziom na spotify i puszczałem na różnych podpiętych do konta urządzeniach dziwną muzyke xD
  • Odpowiedz