Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@karliTToO: znajomy opowiadał że do gabinetu wchodzili po 3 osoby, rozbierali się do gaci i za parawanik. Jednemu nieoczekiwanie obudził się he he beniz, lekarz powiedział do niego "Chłopcze idź do toalety, zmocz głowę" oczywiście chodziło mu o to żeby ochłonął, chłopak wraca po chwili z mokrymi włosami ( _) Ciekawe jaką dostał kategorię...
  • Odpowiedz
znajomy opowiadał że do gabinetu wchodzili po 3 osoby, rozbierali się do gaci i za parawanik. Jednemu nieoczekiwanie obudził się he he beniz, lekarz powiedział do niego "Chłopcze idź do toalety, zmocz głowę" oczywiście chodziło mu o to żeby ochłonął, chłopak wraca po chwili z mokrymi włosami ( _) Ciekawe jaką dostał kategorię...

@Kropencjusz: kurła, mamy wspólnego znajomego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kropencjusz: Mój kolega na komisji spytany gdzie chciałby służyć powiedział że najlepiej gdzieś koło Łodzi, żeby był blisko domu. To mu w-----i służbę w marynarce ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Drugiemu dali do wyboru: Las Vegas, Las Palmas i Las Czerwony Bór ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@karliTToO: z tego co pamietam to musialem pokazywać jaja i dupe
Ja p------e ale żenada, co za z-----y trep to wymyślil
I tak jak bedzie wojna to s--------m a jak sie nie bedzie dalo to do wiezienia za dezercje
  • Odpowiedz
@karliTToO: Hahaha. 10 lat temu gdy wychodziłem z komisji, zaczepił mnie pewien gość z pytaniem "ej gościu, a tam dupę sprawdzają ?"

Jak zobaczyłem to zdjęcie to od razu przypomniała mi się ta sytuacja... xD
  • Odpowiedz
@karliTToO: tak jak wyżej - nic specjalnego.
Ale jako iż jestem naczelnym śmieszkiem, to zacząłem wychodzić okrakiem, jakby co najmniej mnie tam wyruchali - miny wszystkich na korytarzu były bezcenne. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz