Aktywne Wpisy
PiotrFr +191
Ludzie od filmów z żółtymi napisami naprawdę istnieją xD
Zadzwoniła do mnie klientka. Szukam możliwość naprawy jej budowy po partaczu. Ogólnie bardzo sympatyczna, gadaliśmy pół godziny.
Ale na koniec rozmowy nie wiadomo skąd wyskoczyła z tematem
Zadzwoniła do mnie klientka. Szukam możliwość naprawy jej budowy po partaczu. Ogólnie bardzo sympatyczna, gadaliśmy pół godziny.
Ale na koniec rozmowy nie wiadomo skąd wyskoczyła z tematem
Czeka nas wielka rewolucja w najbliższych latach. To, że musimy płacić za prąd, gaz to oszustwo, bo prąd jest w powietrzu. Dlatego zbudowali wieżę Eiffla i zasilała 3/4 Paryża. Na początku XX wieku każdy w Paryżu
Adiog +21
2 osoby, które występowały na streamach u magicznego już nie żyją
1.icek popełnił samobójstwo po tym jak stracił prace przez alkohol i streamy u grubego
2.texas najpierw turniej 4 pieców wszystko gut gut. Później gruby go #!$%@?ł i dostał delirki alko i zgon
Kolejni kandydaci to:
1.mariusz, codziennie pijany ledwo chodzi
2. Jaca- cień człowieka, duzo alko, przepuklina, nie może chodzić, wygląda jakby miał zaraz zdechnac
3. Sonia- status "uratowana"
4. Kudłaty
1.icek popełnił samobójstwo po tym jak stracił prace przez alkohol i streamy u grubego
2.texas najpierw turniej 4 pieców wszystko gut gut. Później gruby go #!$%@?ł i dostał delirki alko i zgon
Kolejni kandydaci to:
1.mariusz, codziennie pijany ledwo chodzi
2. Jaca- cień człowieka, duzo alko, przepuklina, nie może chodzić, wygląda jakby miał zaraz zdechnac
3. Sonia- status "uratowana"
4. Kudłaty
@Nieprzyjazny_Ziemniak: Co to jest ta lekcja tolerancji? Nie trzeba marnować godziny lekcyjnej aby nauczyć dziecko, że osoba wyglądająca inaczej od nas, nie zasługuje na obicie buzi. Nie pamiętam ze szkolnych czasów aby istniał taki przedmiot i jakoś nikt z nas nie miał problemów z tą słynną tolerancją
@Poro6niec: Ja pamiętam jak u mnie przez całą podstawówke i gimnazjum gnębili chłopaka bo troszkę śmiesznie chodził. Dzięki temu tolerancyjnemu środowisku wyrósł na zdrowego i silnego mężczyzne...
A nie czekaj, popadł w alkoholizm, ma problemy emocjonalne i próbował się popełnić samobójstwo.
@prawa_reka_sorosa: Dzieci potrafią być bezwzględne i brutalne. Twój dowód anegdotyczny o niczym nie świadczy. Ktoś inny popadnie w depresję bo koleżanka ze szkolnej ławki da mu kosza i wyśmieje krzywy nos - życie.
@Poro6niec: Wiem. Twój też nie.
@Poro6niec:
Mhm, ty to agent jesteś niezły.
Komentarz usunięty przez moderatora