Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Adiog: U mariusza obstawiam tę samą śmierć co u texasa (albo u westerna jak to ostatnio jeden mirek napisał, bawi mnie to nadal xD). Nie dostanie procentów i organizm zacznie szaleć xD
  • Odpowiedz
@Adiog: + icek jeszcze stracił prawko jak wracał podpity od tucznika mogę się mylić niech ktoś mnie poprawi. Ja uważam ,że z tymi osobami już wcześniej było coś nie tak bo kto normalny idzie na melinę siedzieć na zasranej kanapie i wysłuchiwać obelg za marny hajs. Stream u tucznika to tylko zapalnik.
  • Odpowiedz
@Adiog: nie wiadomo co z texasem.
Tucznik raz p------i że nie żyje, drugi raz że nie wie.
On tylko zakłada że nie żyje bo się do niego nie odzywa, równie dobrze może być tak że wyszedł na prostą i nie chce wracać do starego życia.
No albo gdzieś właśnie wali na melinie gorzałę.
Kudłaty raczej nie wróci, tucznik widzi że mega stypuje, i faktycznie to taka kaleka życiową że jeszcze
  • Odpowiedz
  • 0
@Adiog
Texas niby żyje, a icek to rzeczywiście sobie przynajmniej w pewnym stopniu z----ł życie bo tak jak piszesz @xxoxo stracił prawko jak jechał n------y po/w trakcie streama, a niby był zawodowym kierowca xdd
  • Odpowiedz
@the_mondel_2: hahaha, może z grubą Kasią od razu( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jachimek większy przegryw niz baobabun, ten chociaz zakłada gumę na instrument i co pedobab zbałamucił jej bombelka to jego
  • Odpowiedz