Aktywne Wpisy

kieubasa +62

Ryksa +6
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

Cześć Mirki, mam pewną zagwozdkę, otóż próbuję w swojej aplikacji zrobić opcję kilku języków. O ile znam metodę na stworzenie funkcji na przełączanie języków i stworzenie słownika na stałe stringi, ale mam problem jak rozwiązać problem z dynamicznymi stringami w tabeli itd. Praktycznie na każdej podstrony są tabele i mamy opcję dodania nowego rekordu i tam by musiała być opcja że dane pole podajemy w kilku językach jak ma brzmieć czyli mamy napisać kolumnę: description i jak dodaje nowy rekord to wpisuje jakiś opis i ten opis musi być jakoś przetłumaczony że jak ktoś wejdzie na tą tabelę w innym języku to pokaże mu się w kolumnie description opis w danym języku jakim się znajduje. Ktoś coś podobnego robił w JAVA SPRING? Z góry dziękuję za pomoc!
Komentarz usunięty przez autora
Mamy tabelę z danymi które są pobierane z bazy MS SQL Server. Na tabeli wykonuje podstawowe czynności: dodawanie, aktualizowanie i usuwanie rekordów. Myślałem nad taką opcją że jak mam form/pop-up do dodawania nowego rekordu do bazy do obok każdego pola (input) dodać taką flagę, która po kliknięciu nam tworzy input i możemy wpisać tłumaczenie. Nowy rekord poleciałby do bazy a np. tłumaczenie tego rekordu poszłoby do