Wpis z mikrobloga

@t_e_o_m_o: Jakie cucki ja pirdl, jeszcze tą różę to rozumiem ale to g---o na głowie? I jeszcze policja na szkoleniach z islamu widziałem zdjecie. Co za s----------e. Ciekawe jak bedzie zamach na kościół w NZ w ramach zemsty to czy premier stanie na kolanach w kosciele i czy będą modlitwy na głośnikach na cały kraj.
  • Odpowiedz
Nie mam słów... Do tego spi... Umysłowego w neuropie. Nie wiem co na tych pewnie normalnych ludzi tak wpływa że nie myślą trzeźwo. Propaganda? Bakteria poprawności politycznej?
  • Odpowiedz
@Francisco_dAnconia: problem jest taki że trzymając tak b--ń robisz z niej kawałek rury który nie jest zdatny do użycia jeżeli ktoś w zasięgu 7 m podbiegnie i zwyczajnie odepnie ci magazynek, zmiana pozycji broni odbezpieczenie i przeładowanie zajmie ci wiecej czasu niż doskok gościa i odpięcie magazynka. Tak możesz trzymać b--ń na warcie, gdzie podejście kogokolwiek na bliższą odległość automatycznie obliguje cię do przygotowania broni do strzału, a nie na
  • Odpowiedz
@Wilkudemoner: No tak, powinna stać cały czas w niskiej gotowości (;
Być może ma wprowadzony nabój do komory. Odbezpieczenie tej broni to ruch kciukiem dłoni na chwycie pistoletowym.
Chętnie też dowiem się, jak należy trzymać tego typu karabinek, żeby go przeładować szybciej.

Tak możesz trzymać b--ń na warcie, gdzie podejście kogokolwiek na bliższą odległość automatycznie obliguje cię do przygotowania broni do strzału, a nie na ulicy czy chroniąc obiekt gdzie
  • Odpowiedz