Aktywne Wpisy
tomasz-jarmoc +124
#ufo #uap #ufonapowaznie #kosmici #teoriespiskowe
Witam wszystkich tu zgromadzonych.
Wiem, że ten post zapewne przejdzie bez echa, ale do rzeczy.
W Archiwach Narodowych w USA pojawiły się dziś tony notatek/dokumentów i zdjęć przedstawiające te mniej lub bardziej ciekawe przypadki. Zostały ujawnione również kompletnie nowe zdjęcia i przypadki, o których nigdy przedtem nie słyszałem.
Zamieszczam
Witam wszystkich tu zgromadzonych.
Wiem, że ten post zapewne przejdzie bez echa, ale do rzeczy.
W Archiwach Narodowych w USA pojawiły się dziś tony notatek/dokumentów i zdjęć przedstawiające te mniej lub bardziej ciekawe przypadki. Zostały ujawnione również kompletnie nowe zdjęcia i przypadki, o których nigdy przedtem nie słyszałem.
Zamieszczam
źródło: 12
Pobierz
FejsFak +19
źródło: Screenshot_20241023_215600
Pobierz

W tym czasie spodziewam się regularnych kolabo Strusia i ObszczanoTV oraz prawdopodobnie dużej liczby gości na streamach. W końcu to Potężny Warmianin był największym(xD) powodem dla którego ich nie było.
Format uniwersum pewnie się zmieni, J00rowi spadną wyświetlenia gniotów bo nie będzie po co ich oglądać jak nie będzie Knura, za to lajty z Meksykiem mogą dostarczyć dużo całkiem nowego materiału.
Skończyła się kolejna część Sagi Szkolna 17, uniwersum nie umrze dopóki chociaż jeden z głównych kanałów działa, a menele nigdy nie pójdą do normalnej roboty więc zostaje im tylko nagrywanie na jutuby.
#kononowicz #suchodolski #szkolna17 #mexicano
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ruud_Gullit
Może nie bezpośrednio ale jak sprawa zrobi się medialna, a się zrobi to różnie dobrze mogą wyjść jakieś inne brudy.