Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +881
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
krucjan +14
Czasem se myślę, że to w sumie jest p----------e, że udało mi się dojść do zżerania takich porcji, a jak sobie myślę, że są jeszcze zawodnicy, co potrafią zjeść 2x tyle jeszcze to w ogóle mózg staje. Nie wyobrażam sobie, że kiedyś będę w stanie osiągnąć taki poziom, ale z drugiej strony rok temu też sobie nie wyobrażałem, że dzisiaj będę w stanie zjeść tyle co zjadam. Czas pokaże.
#jedzzkrucjanem
#jedzzkrucjanem
Kolejna propozycja #rozbiorka #perfumy
Znalazłem w niezłej cenie Tom Ford Venetian Bergamot
Proponuję rozbiórkę po 6.30 PLN/ml
Szkło 3PLN, Wysyłka 13 PLN (preferuję paczkomat) lub obiór osobisty w #warszawa
Flakon 250ml do rozebrania. Dla mnie 40 ml ( no może coś więcej jak będzie brakować do domknięcia). Jak uzbieramy chętnych na cały flakon, to zamawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zdjęcie poglądowe dla większej atencji ;)
Czekałem jeszcze na chętnych do domknięcia flakonu i w międzyczasie wygasł kod rabatowy, więc teraz cena jest sporo wyższa. Jakbym kiedyś znalazł jeszcze w podobnej albo niższej cenie, to pozwolę sobie Was zawołać.
Bergamotka natomiast czeka już na odbiór. Jak tylko będzie u mnie to podeślę na priv szczegóły i może już pod koniec tygodnia uda mi się