Wpis z mikrobloga

Czy sugerowanie przez przelozonego przed dluzszy czas ze ktos powinien znalezc inna prace w ktorej sie bedzie moze lepiej odnajdywal mimo ze ta osoba w 100% i w terminie realizuje powierzone zadania a tego typu teksty obnizaja u tej osoby poczucie swojej zawodowej przydatnosci oraz powoduja chroniczny stres przed pracodawca nie wypelnia przypadkiem znamion mobbingu? #pracbaza #prawo #prawopracy #praca #pytanie #pytaniedoeksperta
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Joze zapytaj przełożonego swojego przełożonego ( ͡º ͜ʖ͡º)

Jak go nie ma, to niestety nic z tym nie zrobisz, bo w sądzie te sprawy są trudne do wygrania nawet z grubszymi znamionami ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Joze: musisz nagrywać takie teksty, jak uzbiera się miesiąc wtedy coś z tym robić. Niestety mobbing ciężko udowodnić, jak nie masz nic do stracenia to warto porozmawiać z przełożonym przełożonego, jeśli sprawdziłeś relacje między nimi. Czy nie pracowali/studiowali razem.
  • Odpowiedz
@Joze: Jeżeli chodzisz i narzekasz jak stara baba cały czas, to sugerowanie, że jak coś Ci nie pasuje to zawsze możesz się zwolnić to nie jest mobbing.
  • Odpowiedz
@Joze: mi w poprzedniej pracy też tak mówił, aż go posłuchałem i nie żałuję. Mądry to był człowiek, więcej widział, więcej wiedział i podzielił się tą wiedzą, a ja poszedłem bardzo do przodu.

pozdrawiam
  • Odpowiedz