Wpis z mikrobloga

@Maaska: No kurde ( ͡° ͜ʖ ͡°) niby teraz śmieszki z Manueli czy Dzięcioła, ale miało to swój klimat. Teraz czuć, że TVN boi sie o jakiś przypał, większość uczestników miała swoje chwile w produkcjach stacji czy castingach. Z nudy będzie sie oglądać, ale gdy już cyrk sie skończy to ta edycja tak wspominana jak ta pierwsza na pewno nie będzie ;]
  • Odpowiedz
@Maaska: Dokładnie. Troche to dziwne, ale wychodzi na to że zwykły człowiek ma ciekawszą osobowość od takiego, któremu sie w życiu udało :D a już zwłaszcza to widać w tego typu programach. Gulczas i ekipa weszli jak do chlewa, gadka szmatka, jakieś wyzwania dostawali, ale widać było że wszystko na spontanie no i kręciło sie to, a tutaj no sam nie wiem.. Czasy inne nastały ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@dusigrosz69: dziś myślą, że jak uczestnicy czymś się wyróżnią spośród tłumu, to przyciągną większą widownię ( ͡° ͜ʖ ͡°). Cóż, jedni ludzie będą oglądać z sentymentu, drudzy aby się pośmiać, a reszta widzi w tym nową rozrywkę na wieczór :D
  • Odpowiedz
@Maaska: Pierwszego już żaden nie powtórzy nie ma szans ( ͡° ʖ̯ ͡°) Wiesz wydaje mi sie jakbyśmy byli z jednego rocznika :D ja 91, napisz tylko czy blisko czy nie w końcu kobiet sie o wiek nie pyta ;p jeśli Cie postarzyłem to bardzo przepraszam, ale skoro masz w pamięci pierwszą edycje BB to tak sobie dedukuje ;] Ja tak samo pewnie więcej szotów najlepszych
  • Odpowiedz