Aktywne Wpisy
Atreyu +691
Jutro będzie mój pierwszy dzień mamy, bez mamy
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
badreligion66 +542
Pokłóciłam się dziś z niebieskim, bo spóźniliśmy się przeze mnie na pociąg. Zaspaliśmy i mieliśmy tylko chwilę na ogarnięcie się. Zaczęłam robić szybki makijaż, on cały czas się na mnie darł i mnie pospieszał. W taksówce jeszcze kończyłam się malować, a on siedział z kamienną miną, ale widziałam, że jest wściekły na mnie. Wbiegliśmy na dworzec, ale było już po ptakach i zaczęła się litania. Że jestem płytka, że muszę nakładać szpachlę nawet na wyjazd do jego rodziców, że gdyby nie moje fanaberie to byśmy sie wyrobili. Ja w ryk, więc skończył na mnie naskakiwać, ale nie przeprosił.
Mam straszne kompleksy i nie jestem w stanie wyjść z domu bez chociażby częściowej tapety. W nastoletnich czasach miałam problemy z trądzikiem i mam trochę blizn i te kompleksy z tamtych czasów zostały. Myślałam, że on to rozumie, ale jak widać nie. Jestem rozczarowana swoim chłopakiem i jest mi przykro. #rozowepaski jesteście w stanie wyjść gdzieś bez makijażu? Jak często się malujecie i jak mocną tapetę stosujecie? #niebieskiepaski czy podobają się wam wasze dziewczyny bez make upu?
#makijaz #zwiazki #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Komentarz usunięty przez moderatora
@JimNH777: co za #!$%@? ja #!$%@?, większym jeleniem być można, ale jesteś wysoko w skali
weź jeszcze ten, no, kredyt różowej na siebie, niech KOBIETA JEST KOBIETĄ i jedyne co robi to pachnie i wygląda, bo to hehe MĘŻCZYZNA MUSI COŚ TAM COŚ JAK W ŚREDNIOWIECZU HEHE
#!$%@? obydwoje, skoro jeden zjeb nie
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: Za co cie miał przeprosić? Za to że powiedział prawdę? Trzeba mieć priorytety a ty masz nasrane w głowie jak widać - to się chłop słusznie wkurzył. Tyle w temacie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Silver86 Co jest złego w tym, że dziewczyny napisały, że się nie malują? Przecież nie siedzą na wykopie i nie krzyczą wokoło, że szapchla jest be (a nawet gdyby tak robiły, to mają do tego prawo, bo to mikroblog i każdy może pisać co chce) tylko odpowiedziały na pytanie. Dzisiaj albo idziesz z tłumem albo będziesz wytykany za "inność". I to kobiety kobietom widzę fundują taki los. Wstyd.