Wpis z mikrobloga

Tak sobie czytam wpis @esci o chęci zakupu orient raya na aleshop, wchodzę sobie na ich stronę a tam:

Witam serdecznie, z wielkim ubolewaniem lacze sie w bolu z pokrzywdzonymi.

Ja rowniez jestem jednym z nich, z niewiadomych przyczyn (prawdopodobnie konkurencja) zostaly zlozone wobec mojej firmy donosy do bankow oraz do operatorow platnosci, nikt nigdzie nie dal mi sie wypowiedziec, jak mam wywiazac sie z umowy jesli nie dostalem ani grosza ?

Bo cale srodki zostaly zablokowane ?

Jak mam Panstwu wyslac towar ktory mialem zamowiony u dystrybutorow skoro nie moge za niego zaplacic ?

Skad bierze sie taka zawisc i nienawisc wobec malego skromnego przedsiebiorcy .... to ze nie daje prowizji zawyzonych jak duze sieciowki to trzeba mnie zgniesc jak robaka ???

Niewiem teraz nawet jak mam wybronic sie z tej sytuacji. Zostalem oszukany !

Jesli jest jakas kancelaria prawna ktora zechcialaby mnie w tych okolicznosciach wybronic bardzo prosze o pomoc !!! Zostalem bez grosza do zycia po zablokowaniu kont.

Do tego boje sie policji ktora za czasow poprzedniego ustroju pobila na smierc mojego tate ... jesli ktos chce mi pomoc prosze o kontakt mailowy, trzymajmy sie razem ! Klienci stancie za mna murem a wypelnie kazde zobowiazanie handlowe na warunkach jakie wam gwarantowalem.

co tam się odjaniepawliło? Widzę, że trzeba się trzymać zaufanych stron, a nie cebulić do granic możliwości jeśli chodzi o zakup zegarka.

Btw. co myślicie mireczki - wczoraj odebrałem szafirowe szkiełko do orient raya 2 - montować i sprzedawać czy zostawić sobie?
#zegarki #sklepyinternetowe
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@esci Timea ma swoją drogą bardzo złą opinię, bo sprzedają zegarki, których nie mają i kombinują jak mogą (podnoszą cenę już kupionego zegarka, a potem anulują zamówienie), ale póki co gdy nie wysyłają towaru, to oddają kasę, więc tyle dobrego.
  • Odpowiedz