Wpis z mikrobloga

Czasami strasznie męczy mnie to, że muszę brać leki, żeby funkcjonować na jakimś sensownym poziomie. Sama myśl, że nie mogę spać bez trazodonu potwornie mnie frustruje. I wtedy przychodzi taki dzień jak wczoraj, gdzie postanawiam odzyskać kontrolę nad swoim snem i nie biorę leków na noc; śpię około 4.godzin, ale jakość snu jest tak niska, że budzę się jeszcze bardziej zmęczona. Cały czas sobie powtarzam, że 4 godziny to i tak jest sukces, wcześniej spałam 1,5 - 2, ale dobrze wiem, że to tylko mydlenie oczu. Chad/depresjo/c--------------------ś - ty chuju.

#feels #psychiatria #medycyna #bezsennosc
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@LRF1000W te na bezsenność to tylko jedna ze składowych, ale za to najbardziej działa mi na nerwy - może dlatego, że sen jest taką podstawową potrzebą ))¯_(ツ)_/¯ a może dlatego, że dawkę trazodonu mogę pominąć ze względnym spokojem, gorzej by było bez antydepresantów lub stabilizatorów.
  • Odpowiedz
@betterbeworthit: Jeśli chcesz się pocieszyć, to dodam, że brałam już trittico, lerivon, aktualnie mam imovane i ŻADEN z tych leków mi nie pomógł. Po żadnym nie miałam uczucia z rodzaju: "wow, od 10 lat nie spałam tak dobrze". Męczę się z bezsennością od jakichś 3 lat i już ręce mi opadają...Nie nasycam się spaniem, budzę się w fazie wyrywania ze snu (czasem koszmaru), bywa, że nie ogarniam, który jest dzień
  • Odpowiedz
@betterbeworthit: @cat_skeleton: czy znany jest Wam temat #c-d i jego właściwości neuroaktywnych i neuroprotekcyjnych?

Mamy wiele świadectw ze strony naszych Klientów, którzy podczas stosowania kuracji z wykorzystaniem C-D zauważyli znaczną poprawę jeśli chodzi o jakość snu. Zapraszamy do artykułu, który dotyka bezpośrednio tej kwestii.

Wnioskując z wpisów oboje stosujecie terapie farmakologiczną, w związku z czym skonsultujcie z lekarzem temat wspomagania terapii za pomocą C-D. Środowiska lekarskie podchodzą do tematu konopi z coraz większą otwartością, więc warto
  • Odpowiedz