Wpis z mikrobloga

@erysipelothrix: Sugerowanie, że nie lepiej czasem nie posiłkować się na ludzi, którzy są bardziej wyspecjalizowani w kierunku innych dziedzin. Wątpię, by każdy potrafił obligatorynie remontować cokolwiek, bądź wykazywać się podobnymi umiejętnościami. :P
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@booolooo: i bardzo dobrze. Sam parenaście lat temu własnoręcznie wyremontowałem swoje mieszkanie. Głodzie, elektryka, woda, gaz i kafelki. Ktoś mi pomógł w jednym a drugi w drugim. Dużo się nauczyłem w remontach i to mi teraz się przydaje.
  • Odpowiedz
Można, nie wiem, umieć inne fajne rzeczy, które być może też będą przydatne, ale gdyby tak wszystko wartościować per przydatność w życiu, to nie wiem, byłoby po prostu smutno. :D Z drugiej strony mógłbym powiedzieć, że każdy powinien umieć programować w paragdymacie funkcyjnym, bo funktory są przydatne w zrozumieniu bla bla bla, programowanie to moja pasja, bla bla. Jednakowoż, zauważ, pomimo jak fajne to nie jest (a uwierz mi, to jest fajne),
  • Odpowiedz
Więc takie twierdzenie potrafi być trochę krzywdzące dla ludzi, którzy po pierwsze, noszą rurki, po drugie, nie zajmują się budownictwem. :P
  • Odpowiedz
@johnmorra: Nowy blok, połowa mieszkań w wykończeniówce. Robię i tak 1 dzień w tygodniu tylko.

@erysipelothrix: Robiłem wcześniej remont poprzedniego miejsca zamieszkania. Jest satysfakcja jak się samemu odwali taka robotę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@booolooo: Według mnie taka robota może być ciekawsza niż impreza... Zresztą jedno nie wyklucza drugiego. Też nigdy nie układałam płytek, ale świetnie by to było zrobić! :D
  • Odpowiedz