Aktywne Wpisy
Robauke +385
Cześć Mirki i Mirabelki. Piszę ten post jako przestrogę i wołanie o pomoc. Chciałbym opisać Wam moją historię walki z wiatrakami, czyli firmą Nazaruk Service z Lublina, leasingodawcą Santander i gwarantem Conformgest. Historię o tym, jak w niecałe dwa miesiące moje nowe narzędzie pracy stało się bezużytecznym złomem, a ja zostałem z problemem i ratami do płacenia.
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową
źródło: Gemini_Generated_Image_olgwi7olgwi7olgw
Pobierz
xxcorexx +86
#pracbaza
Kawa, papieros i można zaczynać kolejny dzień na magazynie. Powoli zaczynam się przyzwyczajać do swojego marnego życia.
Za 20 lat na moim nagrobku będzie napisane
„Janusz Pawlacz, lat 50, nie w życiu nie osiągnął, nigdzie nie był, nic nie widział, nigdy nie żył”
Kawa, papieros i można zaczynać kolejny dzień na magazynie. Powoli zaczynam się przyzwyczajać do swojego marnego życia.
Za 20 lat na moim nagrobku będzie napisane
„Janusz Pawlacz, lat 50, nie w życiu nie osiągnął, nigdzie nie był, nic nie widział, nigdy nie żył”
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Kryjące, gładkie rajstopy 50 den z calzedonia, kolor wina/burgundowy :D
Mam rozmiar 3 i jest idealny, dorwane w krakowskim factory za zawrotne 4,90zl! (Polecam się wybrać bo jest mnóstwo rajstop i pończoch od 4,90 do 11,90!)
źródło: comment_11mu9QaQCnUU75KJHqfTuI3VBxJGPcmV.jpg
PobierzTak sądzę
@chrystusie: przyznaj sie jestex facetem czy nie?
źródło: comment_s3zYdwDIDcWRn3rkjfX1G5G8iPGkW9g1.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Ja rajstopy noszę tylko jak muszę do jakiś sukienek na wesela itp. i to jakieś za 2zł bo i tak zawsze kończą z jakimś tam oczkiem na placu, pięcie, kolanie czy dupie.