Wpis z mikrobloga

k---a ale mam beke z kazdego hejtujacego #dziejekhorinis i #kronikimyrtany, nikt nigdzie k---a nie mowil ze to bedzie w 2019, juz teraz zaraz w marcu jak w garncu oto modzik na tacy macie grajcie sobie XD pracuja nad nimi chłopy glownie offtime i nonprofit, nie czerpiac z tego zadnych korzysci materialnych (choc mieli patronite przez bardzo krotki czas, nie wiem czy nawet nie 1 miesiac) i po swojej wlasnej pracy, są to pasjonaci gothica, a nawet niewszyscy - wiekszosc aktorow dubbingujacych o czyms takim jak #gothic pewnie nawet nie slyszala
zamiast sie usmiechnac sobie, ze robia cos z niczego (a wcale nie muszą), to cos moze byc naprawde dobre, a my to dostaniemy za darmo to k---a widze co rusz jakies posty i komentarze "HAHA CIEKAWE KIEDYM WYJDZIE PEWNO W 2030 Xdd!!"

ja p------e beka z was i ze mnie tez ze w sumie takiego posta sklecilem, ale wiem jak demotywowujaco dzialaja takie komentarze na tworcow moda i w sumie to sie w-------m elo

DK https://dziejekhorinis.org/
KM https://kronikimyrtany.pl/
minecraftkoxik2008 - k---a ale mam beke z kazdego hejtujacego #dziejekhorinis i #kron...

źródło: comment_u4o47b5QWcnXUrIzVId2dVVu8MdDyIo6.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@minecraftkoxik2008: W tym hejcie raczej nie chodzi o to, że długo im idzie - wiadomo, takie rzeczy trwają, tym bardziej jeśli robi się je non-profit i chce się je zrobić dokładnie. Ale przeszkadza mi np. robienie wokół tego takiego szumu, jakby już było gotowe. Ekipa DK sama nastraja ludzi na oczekiwanie. I jasne, fajnie jest dać znać ludziom, że mają na co czekać - "no siema, robimy fajny projekt, będzie
  • Odpowiedz
@JakTamCoTam: @c_loud: kto nakreca hype? chyba wy sami i stad sie bierze to zludne poczucie jakiegos obowiazku na tworcach.
ja widze jakis filmik od nich raz srednio na 3 miesiace, no k---a to az tak czesto? czesto nawet nie o samym modzie tylko np. aktorach dubbingujacych, ktorzy (przynajmniej w dziejach khorinis) biora w tym udzial non-profit po znajomosci
poza tym kazdy film od nich dotyczacy gry jest na
minecraftkoxik2008 - @JakTamCoTam: @c_loud: kto nakreca hype? chyba wy sami i stad si...
  • Odpowiedz