Aktywne Wpisy
solarris +208
Szach mat chlopcy wykopcy
czerwonykomuch +84
CZY KTOKOLWIEK JEST MI W STANIE WYTŁUMACZYĆ PO KI CZŁONEK LUDZIE NAGRYWAJĄ TELEFONAMI NA KONCERTACH?
Pytam zupełnie poważnie.
Byłem sobie wczoraj na koncercie po raz pierwszy od bardzo długiego czasu. Ledwo się zaczął, a już nad głowami zaświeciła masa ekraników na wyciągniętych rękach. Większość ich operatorów szybko odpadła, ale byli i tacy nagrywający po kilkadziesiąt minut. Widziałem kilku najbardziej wytrwałych nagrywających dosłownie cały koncert.
Co
Pytam zupełnie poważnie.
Byłem sobie wczoraj na koncercie po raz pierwszy od bardzo długiego czasu. Ledwo się zaczął, a już nad głowami zaświeciła masa ekraników na wyciągniętych rękach. Większość ich operatorów szybko odpadła, ale byli i tacy nagrywający po kilkadziesiąt minut. Widziałem kilku najbardziej wytrwałych nagrywających dosłownie cały koncert.
Co
#wislakrakow
Coś mi takiego świta, ale mogłem pomylić akcje.
Generalnie od samego początku było to mega słabo zorganizowane, jak się pojawiło "FAQ" to tak naprawdę stworzyło więcej wątpliwości i niedomówień niż wyjaśniło. Komunikacja fundacji na Twitterze (a właściwie jej brak, rzucenie info i zero dalszych odpowiedzi) była żałosna. Ja raczej więcej w akcje organizowane przez fundację się nie
Nie wiem jak z potwierdzeniami, ale pierwsze 1906 ma dojść przed derbami
Też mam odczuycia, że słabo to zorganizowali, zamiast dawać info na oficjalnym tt, to trzeba po kątach się dowiadywać.