Aktywne Wpisy

Sportacus +133
Dopiero niedawno się dowiedziałem, że w Polsce był cykl 13 filmów związanych z różnymi świętami obchodzonymi u nas w ciągu roku. Każdy trwa około godziny. Pewnie większość z was kojarzy Żółty szalik i tę słynną scenę z Gajosem, kiedy delektuje się wódką. Będzie co oglądać – może i was to zainteresuje, jeśli jeszcze o tym nie słyszeliście :D
#filmy #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu
#filmy #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu
źródło: obraz
Pobierz
niochland +50
Widzieliście kiedyś reklamę bidetu? Ja też nie.
A widzieliście kiedyś reklamę papieru toaletowego? Ja również regularnie.
Od kilku lat walczę z wykluczeniem bidetowym Polaków.
Dlaczego? Bo mamy XXI wiek - dosłownie rok, który kiedyś był utożsamiany z futuryzmem, kolonizacją Marsa i latającymi samochodami - a co robimy jako społeczeństwo? Nadal rozmazujemy kał po dupie papierem i jesteśmy chodzącymi brudasami.
Papier
A widzieliście kiedyś reklamę papieru toaletowego? Ja również regularnie.
Od kilku lat walczę z wykluczeniem bidetowym Polaków.
Dlaczego? Bo mamy XXI wiek - dosłownie rok, który kiedyś był utożsamiany z futuryzmem, kolonizacją Marsa i latającymi samochodami - a co robimy jako społeczeństwo? Nadal rozmazujemy kał po dupie papierem i jesteśmy chodzącymi brudasami.
Papier
źródło: bidet-sospeso-in-ceramica-design-moderno-star-55x35cm-made-in-italy-1
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Parę lat temu była sytuacja, gdzie gość groził, że jebnie fikoła z kamienicy - jak się okazało, chciał coś wymusić na konkubinie. Oczywiście jedyna relacja we Wrocławskiej. Jak myślisz - obecność mediów pomogła mu w osiągnięciu celu?
@Laurencjusz_karencjusz: no to widzę, że Wrocławska już zbiera żniwo.
@lech1991: Zauważ, że wszyscy piszą o tym, że jest paraliż. W środku znajdziesz informację o tym, przez co jest spowodowany.
Co to za łamaniec językowy?
Wybacz, przed drugą kawą jestem. Nawet nie zwróciłem uwagi.
Ich korekta to jest druga rzecz, która ich wyróżnia. Na studiach uczyłem się o tym, jak nie pisać właśnie na przykładzie Wrocławskiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_RvnLAUZrw9GDYqpRkDMkwq9w2e4Lh2hY.jpg
PobierzK---a, gdzie ja żyję xDDD
źródło: comment_xEQSWpCuaO03MyxjLTVcjAtw4FiLGPgD.jpg
Pobierz@mulafasaa: no zajebiście śmieszne. Boki zrywać.