Aktywne Wpisy
tiofen +413
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
KRZYSZTOF_DZONG_UN +183
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
Oczywiście sprawa się komplikuje, kiedy chodzi o paraliż komunikacyjny miasta, ale jakoś lokalne redakcje sobie radzą.
Z wyjątkiem jednej - Gazety Wrocławskiej, która jako jedyna relacjonuje próbę samobójczą.
I to nie jest ich pierwszy raz.
Oby wam bulwy to bokiem wyszło.
#wroclaw #media #etyka #afera
Komentarz usunięty przez moderatora
Parę lat temu była sytuacja, gdzie gość groził, że jebnie fikoła z kamienicy - jak się okazało, chciał coś wymusić na konkubinie. Oczywiście jedyna relacja we Wrocławskiej. Jak myślisz - obecność mediów pomogła mu w osiągnięciu celu?
@Laurencjusz_karencjusz: no to widzę, że Wrocławska już zbiera żniwo.
@lech1991: Zauważ, że wszyscy piszą o tym, że jest paraliż. W środku znajdziesz informację o tym, przez co jest spowodowany.
Bzdura. Nie nagłaśnia się samobójstw w mass mediach z powodu Efektu Wertera.
Co to za łamaniec językowy?
Wybacz, przed drugą kawą jestem. Nawet nie zwróciłem uwagi.
Ich korekta to jest druga rzecz, która ich wyróżnia. Na studiach uczyłem się o tym, jak nie pisać właśnie na przykładzie Wrocławskiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
K---a, gdzie ja żyję xDDD
@mulafasaa: no zajebiście śmieszne. Boki zrywać.