Wpis z mikrobloga

• 1
@niesforna_rita jedynie z ronaldinho sie zgodze, choc jego lata swietnosci trwaly ~2 lata to u szczytu formy gral jak nie z tej ziemi, moze nie strzelal jak ronaldo ale to jak sie cieszyl grą i to co wyrabial... az teskno za nim a wciaz nastepcow nie widze
  • Odpowiedz
Powinna być jeszcze jedna pozycja. Ronaldo: „Jestem najlepszym symulantem” a obok Neymar: „Chyba żartujesz”
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@destructivedetroit: O kurła, Ty to jesteś fifarafa xD
Taki dojrzały, piłkarski ekspert, nie da sobie w kaszę dmuchać.
Jedyne na co stać Cię biedaku to rzucanie obelg ale to do mnie chcesz przypinać łatkę 'gimbusa'.
xD
Typowa bieda umysłowa na mirkow jest typowa.
  • Odpowiedz
@niesforna_rita: szanuję Figo, ale Ronaldo jest od niego znacznie lepszy pod każdym piłkarskim względem. Może Figo lepiej technicznie strzelał wolne bo Ronaldo ostatnio padaka. Zresztą od każdego z tych piłkarzy Ronaldo jest lepszy. Nie jestem w żadnym wypadku jego fanbojem, stwierdzam obiektywnie. Pamiętam świetnego Ronaldinho i jakie cuda wyczyniał z piłką, ale jeśli popatrzeć całościowo to Ronaldo utrzymuje się w topie piłkarzy od prawie 15 lat i statystyki ma kosmiczne.
  • Odpowiedz
@inspirer Ronaldinho w swoim prime time był najlepszym zawodnikiem świata i nie ma tutaj żądnej wątpliwości. Niestety trwało to bardzo krótko i nie wiemy jak by to się potoczyło dalej. Niestety d------i, kokolino i a-----l okazały się być silniejsze.
  • Odpowiedz