Wpis z mikrobloga

@agaja: WANDA :D w klasie powinien wisieć nasz termometr z higrometrem i ciśnieniomierzem :) podarowaliśmy jej go po jedne imbie, ale jak się tak w sumie zastanowię dzisiaj, to ona powinna nam powinna coś dać, a nie my jej :D

EDIT: a jaka wściekła była jak ją ktoś zamknął w toalecie dla nauczycieli i nie mieliśmy 20 minut lekcji :D
  • Odpowiedz
@zolwixx: w sumie ciekawe, czy jeszcze uczy. Albo czy w ogóle żyje...
Ale 5 u niej miałam ( )

Jak ja chodzilsm do liceum, to ktoś jej w radiowezle zadecydował jesteś szalona :p znaczy ostatecznie puścili jej piękne czarne oczy, ale no..

Z takich szalonych to jeszcze u mnie Labuzowa była od geografii, franca jedna.
  • Odpowiedz
@agaja: łabuzowa była fajna :D no i zawsze mini, kozaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

jednym z moich ulubionych nauczycieli był Krzysztof Płonka. z historii miałem regularnie banie, max dst, ale uwielbiałem słuchać jak z pamięci opowiada o wydarzeniach, przyczynach, skutkach, wykraczając poza podręcznik.

btw. matmy uczył Cię Łabędź? bo miałem praktyki z matmy około 2004 roku u niego i pamiętam jedną wesołą klasę pełną dziewczyn i
  • Odpowiedz
Taa..dla facetow to fajna. Dla dziewczyn gorzej :p
Matme miałem z Citakiem, póki nie odszedł na emeryture.
Za to historie z Lola.
O jaką myśmy mieli z nia afere..chciała koledze banie wstawic we wrześniu i ten zaczął z nią dyskutować, że okres ochronny itd. W końcu odwolal się do statutu szkoły - kazała przynieść.
Potem było, ze 1c tak się zachowała wobec niej, jak NIKT NIGDY.
Zazdroszczę Plonki, bo u Loli
  • Odpowiedz
@zolwixx: nie jestem pewna czy tam w godzinach wieczornych wpuszczaja malenkie dzieci :p
Co prawda jestem teraz u rodziców (jestem spod Trn), a jutro dołącza do nas mąż, ale młodemu idzie chyba z 6zebow (w tym wszystkie czwórki) i ma problemy ze spaniem. Do tego zrobila mu się nocna mamoza i od ok.19 jestem w chalupie uwięziona.
Będę z Wami duchem <3
  • Odpowiedz
@agaja: wpuszczają :) był z nami mirek.... tylko który to był mirek... i był z dzieckiem na paręnaście minut :)
ja sam wpadam tylko na herbatę, 2h i do domu.
  • Odpowiedz
@zolwixx: ja może innym razem :)
Bawcie się dobrze i pozdrów ode mnie wszystkich :) będę tylko 23 km dalej (wedle biletu na pks, którym dojezdzalam do szkoly :) )
  • Odpowiedz