Aktywne Wpisy

pokipoki +16
#ufo
ale wy jesteście naiwni. Nikt nie przedstawi żadnych dowodów bo ich po prostu nie ma. Nie ma żadnych obcych na ziemi ani w jej pobliżu. Na naszej planecie jesteśmy tylko my i daleko daleko nic. Nikt nas nie odwiedza i nie chowa się za chmurami czy innymi krzakami żeby sobie na nas popatrzeć z daleka. Ogarnijcie się!. USA znowu przedstawi wyssane z d--y opowieści z mchu i paproci bez
ale wy jesteście naiwni. Nikt nie przedstawi żadnych dowodów bo ich po prostu nie ma. Nie ma żadnych obcych na ziemi ani w jej pobliżu. Na naszej planecie jesteśmy tylko my i daleko daleko nic. Nikt nas nie odwiedza i nie chowa się za chmurami czy innymi krzakami żeby sobie na nas popatrzeć z daleka. Ogarnijcie się!. USA znowu przedstawi wyssane z d--y opowieści z mchu i paproci bez
#ufo Pytanie do was, czy uważacie że świadomość przestaje istnieć po śmierci? a jeśli nie jaki to ma wpływ na waszą obecną wiarę/przekonania?
Drugie pytanie, czy jeśli życie na ziemi zostało sztucznie stworzone, myślicie o tym optymistycznie, czy pesymistycznie? Są to najważniejsze pytania nad którymi musicie się zastanowić w najbliższych latach...
Drugie pytanie, czy jeśli życie na ziemi zostało sztucznie stworzone, myślicie o tym optymistycznie, czy pesymistycznie? Są to najważniejsze pytania nad którymi musicie się zastanowić w najbliższych latach...

Czy taki: https://www.ceneo.pl/30020765
Chce utrzymywac zarost około 4-6 dniowy + golić całkiem na policzkach, bo tam mam raczej zbyt rzadko "nasiane", i pod brodą, bo wydaje mi sie ze schludniej to wygląda, ale do tego pewnie i tak musze zwyklej maszynki używać
#modameska #niebieskiepaski
Kupiłem trymery rozne okolo 100zl i zaden nie chodził dłużej niż rok, a nawet 0,5 roku.
Znajoma fryzjerka poda mi w czwartek nazwe firmy, jaki ma u siebie w zakładzie.
Kosztował 250zł a chodzi już 2 lata.
Trymer najlepiej kupować na dotyk, bo widać czy to badziew czy co.
Nie jest jakiś w c--j głośny?