Aktywne Wpisy

Naza_Dzikowski +58

mielonkazdzika +34
Lubicie takie makaronowo-serowe przypalanki? Pewnie mega niezdrowe ale jakie to jest pyszne!
#nietylkomielonka #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
#nietylkomielonka #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
źródło: 1000063431
Pobierz

źródło: sceptyk
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ja nie wiem, ale takie oświadczenie to raczej osobista wiara, bo wątpię, że zbadałeś świat na tyle, aby być uprawnionym do takiej pewności
Komentarz usunięty przez moderatora
@pokipoki: oczywiście, że nie ma. Żeby spełnić takie kryteria to ten kontakt musiałby był tak złożony, że ja pitolę. Musielibyśmy w tym celu:
A: nawiązać komunikację wraz z uzgodnieniem całej językowo-semantycznej jej struktury, przy czym ta struktura by musiała być na tyle skuteczna żeby potwierdzić że faktycznie mamy do czynienia z inteligentną, obcą cywilizacją
@bo-banley: no tak, wszyscy naukowcy mogą się mylić, bo przecież nie ma pewności. Wszyscy naukowcy i nauka, kontra gdybanie.
@bo-banley: niczego nie da się udowodnić z całkowitą pewnością jak się uprzesz więc to nie jest logiczna postawa. Ty nie udowodnisz, że w naszych domach nie kryją się niewidzialne różowe smerfy
Masz tu takiego pana
https://www.pap.pl/aktualnosci/news%2C773133%2Cbyly-szef-programu-kosmicznego-izraela-w-wywiadzie-dla-dziennika-jediot
A tu masz 3
To właśnie dla Was jest to pranie mózgów - jak zobaczycie obca cywilizacje to wysiądą Wam klepki
Patrz wpis wyżej, se poczytaj, wysnuj własne wnioski