Wpis z mikrobloga

#ufo
ale wy jesteście naiwni. Nikt nie przedstawi żadnych dowodów bo ich po prostu nie ma. Nie ma żadnych obcych na ziemi ani w jej pobliżu. Na naszej planecie jesteśmy tylko my i daleko daleko nic. Nikt nas nie odwiedza i nie chowa się za chmurami czy innymi krzakami żeby sobie na nas popatrzeć z daleka. Ogarnijcie się!. USA znowu przedstawi wyssane z d--y opowieści z mchu i paproci bez żadnych twardych dowodów. To jest tylko mydlenie oczu takim naiwniakom jak wy.
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pokipoki:

Nie ma żadnych obcych na ziemi ani w jej pobliżu. Na naszej planecie jesteśmy tylko my i daleko daleko nic. Nikt nas nie odwiedza i nie chowa się za chmurami

Ja nie wiem, ale takie oświadczenie to raczej osobista wiara, bo wątpię, że zbadałeś świat na tyle, aby być uprawnionym do takiej pewności
  • Odpowiedz
  • 3
@bo-banley nie muszę badać całego świata. Wystarczy mi fakt, że nie ma nawet jednego dowodu na kontakt obcych cywilizacji z naszą. Nie ma nawet jednego. Wszystko co było do tej pory przedstawione nie jest nawet w najmniejszym stopniu dowodem. Są tylko marnej jakości poszlaki, które ludzie naiwni interpretują w niewłaściwy sposób i starają sami siebie utwierdzać w przekonaniu, że są to niezbite dowody.
  • Odpowiedz
Wystarczy mi fakt, że nie ma nawet jednego dowodu na kontakt obcych cywilizacji z naszą. Nie ma nawet jednego

@pokipoki: oczywiście, że nie ma. Żeby spełnić takie kryteria to ten kontakt musiałby był tak złożony, że ja pitolę. Musielibyśmy w tym celu:
A: nawiązać komunikację wraz z uzgodnieniem całej językowo-semantycznej jej struktury, przy czym ta struktura by musiała być na tyle skuteczna żeby potwierdzić że faktycznie mamy do czynienia z inteligentną, obcą cywilizacją
  • Odpowiedz
@pokipoki największym dowodem na to że tu są i maczając palce jest wszechobecna propaganda o UFO od wszelkich programów typu ancient aliens po parcie w mainstreamie

Jest tego po prostu w c--j

Wygląda to jak zwykle programowanie społeczne
  • Odpowiedz
że zbadałeś świat na tyle, aby być uprawnionym do takiej pewności

@bo-banley: no tak, wszyscy naukowcy mogą się mylić, bo przecież nie ma pewności. Wszyscy naukowcy i nauka, kontra gdybanie.
  • Odpowiedz
Ja nie wiem, ale takie oświadczenie to raczej osobista wiara, bo wątpię, że zbadałeś świat na tyle, aby być uprawnionym do takiej pewności

@bo-banley: niczego nie da się udowodnić z całkowitą pewnością jak się uprzesz więc to nie jest logiczna postawa. Ty nie udowodnisz, że w naszych domach nie kryją się niewidzialne różowe smerfy
  • Odpowiedz
  • 1
@masterdick podeślij proszę link do twoim zdaniem najbardziej wiarygodnego nagrania ze sprzętu wojskowego, które jest niezbitym dowodem na istnienie obcej cywilizacji. A skoro piszesz o kilku to podeślij przynajmniej jeden.
  • Odpowiedz
@Long-Position-Investor różnica jest taka że Mojżesza nie nagrały F16 czy też nie namierzyły go systemu radarowe NATO jak z---------l pod wodą 2000 km/h

To właśnie dla Was jest to pranie mózgów - jak zobaczycie obca cywilizacje to wysiądą Wam klepki

Patrz wpis wyżej, se poczytaj, wysnuj własne wnioski
  • Odpowiedz