Aktywne Wpisy
rysiekryszard +10
Jak świętowaliście swoje osiemnaste urodziny? U mnie babcia chyba kupiła tort i najbliższa rodzina odśpiewała sto lat. Nie było żadnej większej imprezy, nie było żadnych kolegów itd. Nigdy w życiu też nie zostałem zaproszony do kogoś na 18-stkę. Trochę głupio może, ale cóż. Ja się przyzwyczaiłem i w sumie lubię każde urodziny spędzać na wykopie. Najwyżej sobie kupię jakąś pizzę czy coś w tym stylu, a czasami to prawie zapominam, że mam
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jak się ma karłowatość 168,5cm, polacki ryjec 1/10 i zakola to już można kłaść się od razu do trumny. I jeszcze to przekletę przesilenie wiosenne... totalna utrata sił. Człowiek ma w sobie potrzebę takiej wewnętrznej regeneracji, mam w głowie taką scenę, że siedzę sobie na ławce (w innym ciele) na jakimś osiedlu i przytulam dziewczynę. I czuje dobrze człowiek. To znaczy ten wyimaginowany człowiek, bo ja nigdy, ponieważ przez karłowatość 168,5cm, polacki ryjec 1/10 i zakola nigdy nie przytuliłem i nie przytulę dziewczyny. To jest takie proste oddziaływanie między ciałami a jak bardzo potrzebne, żeby człowiek poczuł się potrzebny, doceniony, zadowolony, zwykłe przytulenie. Chociaż nie do końca, bo dla kogoś kto ma 180cm to nawet i seks staje się zwykły, ze względu na powszechność, a dla karłowatego 168,5cm zakolaka z polackim ryjcem 1/10 nawet pozornie zwykłe przytulenie staje się niezwykłe, ponieważ jest czymś niemożliwym.
W takim razie idę poprzytulać się z moim króliczkiem Benkiem...
#przegryw #stulejacontent #tfwnogf #logikarozowychpaskow #gorzkiezale #depresja
Komentarz usunięty przez autora Wpisu