Aktywne Wpisy

nie rozumiem po co istnieje por

Metodzik +67
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Paradise Killer za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 81/100, Userscore: 7.4/10
🔥 Paradise Killer za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 81/100, Userscore: 7.4/10

Jak ktoś jest fanem projektowania i budowania to polecam, jak ktoś wymaga podstawowych rzeczy jak logiczna fabuła, a nie bezmyślny świat wymyślony na kolanie to znudzi się po paru dniach grania.
#factorio
Ja się Ciebie nie boję i nie dodaję na czarnolisto, ale jak tak bardzo przestraszyłeś się prawdziwej opinii to współczuję.
W #rust też nie ma fabuły...a mam tam 2k godz
W csgo też brak xD banished rowniez xddd simcity/ cities skylines, pizza connection 2, rollercoaster tycoon
nie musisz mieć fabuły jak jesteś zajebistym symulatorem
Olaboga! Mam tak samo! Kupiłem w early acces grę w budowę fabryki, której fabuła ma się pojawić dopiero w finalnej wersji a te bydlaki dali mi grę w budowę fabryki a nie RTSa z fabułą! Do tego łobuzy spełniają oczekiwania jakiegoś miliona każuali zamiast moje, do dópy stom grom!
Dobry bait nie jest zły, daję 5/10 bo załapałem dopiero jak stwierdziłeś, że nie ma wsparcia dla modów xD
Jednak jakieś latające bitery w postaci czegoś co wygląda jak mutalisk były by miłym urozmaiceniem.
Opisujesz grę tak, jakbyś sam chciał ją widzieć. Ta gra polega na budowaniu i projektowaniu, alieny o tylko taki dodatek, aby nie było za łatwo. To nie jest rasowy RTS (które uwielbiam i sam kiedyś na tagu pisałem, że chętnie bym widział taki rozwój tej gry), tylko builder. Twoje psioczenie wynika jedynie z tego, ze chciałbyś coś innego. A w takim SimCity odpowiednikiem są katastrofy naturalne czy nawet nie
źródło: comment_gwdYRpAesakbb1BlrvOTcdk8eLe7bpqH.jpg
PobierzZastanawia mnie jak ktoś mógł zostać zmuszony do spędzenia z tym tytułem ponad 200 godzin (słownie dwieście )
i to jeszcze wydając na to dobrowolnie kasę
Doprawdy ... Zadziwiające