Aktywne Wpisy
Tyrande +9
Pytanko. Pracuje hybrydowo. Na służbowym laptopie mam maila że komputer potrzebuje manualnego restartu do aktualizacji i to parę godzin potrwa.
W mailu jest informacja, żeby najlepiej odpalić ręcznie aktualizację w nocy.
Czy firma może ode mnie wymagać włączania laptopa poza godzinami pracy?
#pracbaza #korpo #pytanie #praca
W mailu jest informacja, żeby najlepiej odpalić ręcznie aktualizację w nocy.
Czy firma może ode mnie wymagać włączania laptopa poza godzinami pracy?
#pracbaza #korpo #pytanie #praca
wscieklizna_irl +125
Jeśli jest tu jakakolwiek mirabelka co nie może znaleźć chłopaka, bo uważa że jest za brzydka, to jest w błędzie, w bardzo prosty sposób może go znaleźć, BO zawsze szuka gościa który jest atrakcyjniejszy od niej samej, mówiąc prościej wybrzydza i nawet nie chce gościa w swoim lvlu.
Po raz któryś zakładam fake konta Chada na #tinder to widzę non stop te same brzydkie laski, około 3-4/10 czasem nawet wpadnie lajk od jakiejś ulanej +50 kg.
One nie są tak ohydne żeby nie mogły znaleźć, ale one zawsze polują na tego Chada, albo 2-3 poziomy wyżej od nich samych.Widzę je od początku od kiedy mam główne konto, czyli już rok leci, a one dalej szukają tego jedynego Chada 10/10 190+ cm wzrostu, oczywiście patrząć na charakter.
Niby to my mężczyźni wybrzydzamy, bo szukamy 10/10 modelki, a to gówno prawda bo czasem przeciętny gość 5/10 może być z laską 4/10.
No ale co zrobić jak szukają tego jedynego ze 190+ cm wzrostem z mordą 10/10 i szczęką chada, pełnym zarostem i włosami, same będąc poniżej przeciętnej i ulaną.
To jest #!$%@? chore, ogarnijcie się różowe, bo nie starczy Chada dla każdej.
Zgadam się z tym typem z filmu w 100%.
Jak ktoś jest ciekawy jakiego mam chada i jakie pary wpadają to zapraszam na Privka.
@LaaN: szczerze to te grube nie zawsze są brzydkie z mordy, gdyby schudły mogły by być z 7,8/10 bo mają ładne mordki, ale nie wszystkie, bo są i grube i
@r0rka: femka, do spania jak masz pisac glupoty
@Pawlikowski-33: tak to jest jak się żyje w takim kraju jak kobiety traktuje jak nadludzie i księżniczki, a jeszcze jak do tego doda się sporą nadwyższe kobiet i hipergamie to mamy zestaw o nazwie: p0lka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dleifteh: skoro tak jest to skąd tyle przegrywów? Oszukiwanie się. 1/10 jeszcze bardziej chce być z 10/10 żeby się dowartościować.
Byłby jeśli kobieta chciałaby...
@Bellie: bez przesady, koleś 3/10, pewne jeszcze karzeł 160 cm i zakolak, każdy zna takie parki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z mojej obserwacji najczęściej widuję parki gdzie kobieta jest niższa w atrakcyjności od swojego faceta.
Nie ma takich różnic że np. kobieta 2/10 ma faceta 10/10, takie coś się nie zdarza, ale znam wielu przeciętnych 4-5/10 zdesperowanych do tego stopnia że mogli by być z
Czy to znaczy że jestem zoofilem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A skoro jesteś lesbijka to chyba bez sensu jest ta rozmowa trochę nie?
Hm?
Ty możesz sobie podziwiać swoją płeć i jest z tobą wszystko w porządku, a ja nie mogę swojej, bo od razu znaczy że jestem gej?
@Bellie: w sumie dopóki nie zetrze makijażu każda to jest w miarę względnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)