Wpis z mikrobloga

Tak przeglądam sobie oferty pracy, bo szukam czegoś gdzie mógłbym jeden dzień w środku tygodnia mieć wolny (studia) i widzę, że jest w #rzeszow z tym problem. A najbardziej mnie rozbawiło ogłoszenie z tekstem ,,Poszukiwany pracownik do wykonywania czynności" XD
Btw, nie chce ktoś zatrudnić Mirka z Rzeszowa? ʕʔ #praca #kiciochpyta
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@joolekk: tak z czystej ciekawości, ile przeciętnie mija czasu od złożenia papierów do kontaktu od firmy? Podobno wszyscy mieli się kontaktować bez względu na decyzję, papiery zacząłem wysyłać 17 lutego, jak do tej pory nikt się nie zgłosił.
  • Odpowiedz
@Denyrim: Wszystkie firmy gdzie składałem to są sieciówki różnego rodzaju, sportowe, budowlane etc. Do spożywki się nie pcham bo nie mam książeczki sanepidu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Voltaire: ja wysłałem CV do maca i do kfc, jakieś prawie 2 tygodnie temu. Jak narazie 0 odzewu. A napisali że przyjmują wszystkich, czy to niepełnosprawnych czy ludzi po 50 ( ͡° ʖ̯ ͡°). Ale być może mają taki proces rekrutacji że pierwsze zbierają cv a odzywaja się po miesiącu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Voltaire: nie mowili jeszcze. Ale na 99% trzeba wszędzie gdzie masz kontakt z jedzeniem potrzebujesz, bo jak sanepid będzie a ty nie masz książeczki to oni mocno oberwa więc tego pilnują, tak myślę.
  • Odpowiedz