Aktywne Wpisy
P4ncak3 +14
#pytanie #wroclaw #a-----l
Przyjechałem do Polski, do Wrocławia i robię wieczorem zakupy, kupuje sobie dwa piwa do filmu na wieczór i co? Blokada. Podchodzi Pan "Jest po 22h, Pan juz nie kupi". Ale jak to? To nie jest ograniczone do centrum i zabek? Nawet jakiś market na psim polu (niewroclaw btw) nie może mi sprzedać alkoholu bo parę typków drze mordę w rynku? I tak samo mam zanosić
Przyjechałem do Polski, do Wrocławia i robię wieczorem zakupy, kupuje sobie dwa piwa do filmu na wieczór i co? Blokada. Podchodzi Pan "Jest po 22h, Pan juz nie kupi". Ale jak to? To nie jest ograniczone do centrum i zabek? Nawet jakiś market na psim polu (niewroclaw btw) nie może mi sprzedać alkoholu bo parę typków drze mordę w rynku? I tak samo mam zanosić

Wrzucam zanim ktoś znajdzie na IG. Poobrażajcie, zwalcie i można się rozejść.
źródło: 1000019272
Pobierz

źródło: comment_dnZt3dZ6DyBAvHz1vSid149PEexP6FZy.jpg
Pobierz@bauwanzgowna: obejrzyj kiedyś jakiś turniej LAN, zobaczysz że poza zajebistymi akcjami, podaniami, double tapami, aerialsami czasem zdarzają się niezłe farfocle. Double, czasem triple commity, whiffy, czy po prostu głupie akcje.
Co różni prosów od zwykłych graczy to szybki recover, I prawie zawsze można liczyć na ziomka z ekipy, który wyciągnie akcje, odczyta grę, albo zagra tak by