Zostałem kiedyś nazwany foliarzem jak stwierdziłem fakt, że niemcy tworzą sobie super państwo przsz 4 rzeszę niemiecką zwaną Unią europejską.
"Martin Schulz, były przewodniczący Parlamentu Europejskiego, promuje zniesienie kategorii narodu! Polityk zaprezentował propozycję paszportu z europejską przynależnością państwową. Prezentację dokumentu Schultz opatrzył opisem: "SPD walczy od 1925 roku o to, by pewnego dnia faktem stał się taki piękny paszport." Przypomnijmy, że w grudniu 2017 r. Schultz jako szef SPD wzywał do utworzenia do 2025 r. "Stanów Zjednoczonych Europy". To kolejny krok w stronę utworzenia z Unii Europejskiej superpaństwa i stopniowego likwidowania tożsamości narodowych. Połączyliśmy siły jako Konfederacja KORWiN Braun Liroy Narodowcy, aby bronić suwerenności Polski i NIGDY się na to nie zgodzimy!"
@Poro6niec: wiem boj b--ń z NRD i te sprawy. Jugosławię trzeba było rozwalić bo stanowiła zagorzenie ekonomiczne dla reszty europy, jak by przetrwała to obecnie była by wielką siłą. Piękny bogaty ciepły kraj z przemysłem, a tak to jest mnóstwo małych skłóconych państewek i 2 sztuczne twory
jeśli mogę sobie pozwolić na chwilę szczerości, to jeśli te plany idą w kierunku super państwa to polska jak nigdy ma zapewnioną ochronę miliatrną całej europy, ale dla was to źle bo widocznie lubicie jak co parę lat znikamy z mapy, złych genów się nie wypleni ale warto próbować
Jak tak Was czytam jak obrażacie i krytykujecie przeciwników tego państwa to już mi Was żal. Ot, taka demokracja. Ci którzy są temu przeciw jeszcze zachowują cząstki realizmu, ale Wy - fanatycy to już dawno odlecieliście. Mam cały czas nadzieję, że to tylko marny troll z Waszej strony lub po prostu kwestia młodego wieku, bo inaczej takiej idiotycznej naiwności i takiego zachowania wytłumaczyć się nie da.
"Martin Schulz, były przewodniczący Parlamentu Europejskiego, promuje zniesienie kategorii narodu! Polityk zaprezentował propozycję paszportu z europejską przynależnością państwową. Prezentację dokumentu Schultz opatrzył opisem: "SPD walczy od 1925 roku o to, by pewnego dnia faktem stał się taki piękny paszport." Przypomnijmy, że w grudniu 2017 r. Schultz jako szef SPD wzywał do utworzenia do 2025 r. "Stanów Zjednoczonych Europy".
To kolejny krok w stronę utworzenia z Unii Europejskiej superpaństwa i stopniowego likwidowania tożsamości narodowych. Połączyliśmy siły jako Konfederacja KORWiN Braun Liroy Narodowcy, aby bronić suwerenności Polski i NIGDY się na to nie zgodzimy!"
#4konserwy #korwin #pe #polityka #bekazlewactwa
Typowy #shitwykopsays jest typowy.
BTW Prężenie cudzych muskułów jest wspaniałym pomysłem. Na pewno nie skończy się tak jak
Komentarz usunięty przez moderatora
Dziwisz im się? Było kiedyś coś takiego jak Układ Warszawski ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na czyją działał korzyść chyba jasne jak słońce
@Poro6niec: Miej Ty rozum i nie wklejaj jakichś żałosnych gównogadzinówek z wordpressa.
https://stopnacjonalizmowi.wordpress.com
Ci którzy są temu przeciw jeszcze zachowują cząstki realizmu, ale Wy - fanatycy to już dawno odlecieliście. Mam cały czas nadzieję, że to tylko marny troll z Waszej strony lub po prostu kwestia młodego wieku, bo inaczej takiej idiotycznej naiwności i takiego zachowania wytłumaczyć się nie da.
Lol. Niezły