Aktywne Wpisy
Sercekapusty +4
#zwiazki #rozowepaski #tinder
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
Zamroczony +1553
Skąd pojawia się ten strach przed wjazdem do tunelu, skoro badanie nie boli? Ktoś z Was przechodził już przez to?
#kiciochpyta #rezonans
Komentarz usunięty przez autora
@iEarth: Ja mam jedną plombę i też się bałem :D ale pod koniec badania odczuwałem dziwne ciepło w tylnej części mózgu. Może chcieli mnie usmażyć? ;)
Miałem MRI głowy z użyciem zamkniętego rezonansu.
Wiedziałem, że dam radę, jednak przeraziłem się jak wjechałem tak głęboko ( ͡° ͜ʖ ͡°). Grunt to się uspokoić, zamknąć oczy, nie ruszać i najważniejsze dobre zatyczki. Te, które mi oferował personel były trochę słabe. Włożyłem swoje. I fajnie jak podkręcą wam klimatyzację, lepiej się oddycha w tym tunelu.