Aktywne Wpisy
wolny_kot +70
EmcePomidor2 +80
W ciągu ostatniego roku:
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to
Matka kupiła 2x paczka pączków w Biedronce i łącznie zjem ich 46
A u was co Juleczka naoglądała sie Chodakowskiej i nie kupiła wam tego,bo niezdrowe? Ja #!$%@? #bekaznormictwa
#przegryw i chyba #wygryw #stulejacontent #oswiadczenie #chwalesie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@janusz_pol: stara miłość nie rdzewieje jak to mówią
Szanowny Panie,
no cóż, matczyna miłość zwyciężyła nad rozsądkiem. Ja na miejscu Pańskiej matki nie wpuściłbym Pana do mieszkania, póki nie znalazłby jakiejś pracy. Jak można żyć 30 lat, żerując na własnej matce? Rozumiem jeszcze mieszkać z rodzicami, gdyż to nic złego, że ktoś się nie chce obciążać zobowiązaniami kredytowymi, ale żeby siedzieć na czterech literach i nie dokładać się do budżetu domowego pasożytując na swej matce?! Wstyd, Panie Januszu!
Komentarz usunięty przez autora