Wpis z mikrobloga

Siema mirki i mirabelki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Zostałem oszukany przez wulkanizatora, uchodziło mi powietrze z koła więc wiadomo odwiedziłem go okazało się że niby felga już toczona i trzeba inna a że miałem 5 taka sama zamieniłem i dojechałem do krk i co sie okazuje wczoraj ta sama opona miała flaka ! reasumując wywiozłem na złom dobra felgę on skasował 40 zł za błedną diagnozę ja nie mam felgi i dalej mam problem z opona pomożecie mi mu wystawić kilka niskich ocen w odwecie ? #motoryzacja #samochody #przegryw
  • 11
  • Odpowiedz
@byczyslaw89 Za mało danych. Zresztą w takiej sytuacji, nawet jak #!$%@?ł błędnie diagnozujac problem, wydaje mi się sprawiedliwe: 1 #!$%@? rzecz - 1 negatywna ocena. Natomiast jeśli się z nim nie kontaktowałeś w tej sprawie, a już chcesz wystawiać opinie, to tobie należy się jedna gwiazdka.
  • Odpowiedz
Podjechałem w krk okazało się że mam delikatny otwór i załatali i spokój ale sam fakt że nie mam 5 felgi na zapas i niepotrzebne koszta zakupu zapasówki ..... i nie jestem konkurecja dzwoniłem do goscia wypia dupe i mowił ze to bylo dwa dni wczesniej pewnie najechałem na gwozdzia .....
  • Odpowiedz
@byczyslaw89: nie mówię że sam bym się nie #!$%@?ł, masz pełne prawo #!$%@?ć mu swoją ocenę na każdym możliwym portalu, żeby pokazać że koleś nie jest ideałem.
Ale organizowanie na niego od razu nagonki to inny kaliber.
Próbowałeś w ogóle z nim pogadać?
  • Odpowiedz