Aktywne Wpisy

b_oski +24

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#gielda
Nigdy już nie dotykam giełdy akcji. Straciłem 15% na sp500 który miało być najbezpieczniejsze i na ten moment ponad 10k na minusie, trochę lepiej na akcjach, ale tam wrzuciłem o wiele mniej. Zaraz ktoś powie że trzymaj i kiedyś wróci - otóż nie wróci jak u sterach jest debilny orangutan który nie pozwoli na wzrosty. I jak mi ktoś powie że giełda jest lepsza od bukmacherki
#gielda
Nigdy już nie dotykam giełdy akcji. Straciłem 15% na sp500 który miało być najbezpieczniejsze i na ten moment ponad 10k na minusie, trochę lepiej na akcjach, ale tam wrzuciłem o wiele mniej. Zaraz ktoś powie że trzymaj i kiedyś wróci - otóż nie wróci jak u sterach jest debilny orangutan który nie pozwoli na wzrosty. I jak mi ktoś powie że giełda jest lepsza od bukmacherki

Chcesz certyfikować sieć czy tylko zmierzyć czy wszystko jest ok? Jeśli chcesz ją certyfikować to trzeba zebrać karty katalogowe poszczególnych elementów i określić jaką kategorię spełnić ma okablowanie. Zakłada się, że okablowanie Cat5e powinno przenosić poprawnie sygnału do 100MHZ. W przypadku kabli kategorii 6 okablowanie powinno przenosić częstotliwości do 250MHZ włącznie.
Następnie