Aktywne Wpisy
agareas +103
Czekałem rok że studiami, żeby iść na nie z dziewczyną, która dopiero w tym roku zdała maturę...
Błagała żebym czekał, żebym nie szedł sam, że pójdziemy za rok razem na zaoczne.
Poczekałem i co?
Tymczasem dowiedziałem się, że bez mojej wiedzy zapisała się już na dziennie całkowicie gdzie indziej.
Właśnie do niej jadę jej podziękować.
#zwiazki #przegryw
Błagała żebym czekał, żebym nie szedł sam, że pójdziemy za rok razem na zaoczne.
Poczekałem i co?
Tymczasem dowiedziałem się, że bez mojej wiedzy zapisała się już na dziennie całkowicie gdzie indziej.
Właśnie do niej jadę jej podziękować.
#zwiazki #przegryw
Viado +2
Jakie jest wasze auto marzeń gdybyście mieli 200k gotówki i coś mieli teraz brać nowego z salonu?
Ja zaczynam: Cupra Fermentor w dieslu 2.0 TDI 150 KM z 7 biegowym automatem w lakierze petrol blue matt.
#motoryzacja #mechanikasamochodowa #samochody #cupra #fermentor
Ja zaczynam: Cupra Fermentor w dieslu 2.0 TDI 150 KM z 7 biegowym automatem w lakierze petrol blue matt.
#motoryzacja #mechanikasamochodowa #samochody #cupra #fermentor
Po pierwsze, mężczyzna na zdjęciu do nie jest działacz LGBT, a sam autor nie ma dowodów, żeby tak było.
Po drugie, akcja zdjęcia nie toczy się na "lewicowym evencie", a w czasie otwierania muzeum, gdzie kazdy uczestnik (a więc te dzieci i ich rodzice, którzy je tam zabrali) wiedzieli, co ich tam czeka za "spektakl".
Czy to jest sztuka, to już temat na zupełnie inną dyskusję, ale tworzenie fejk niusów tylko po to, żeby oczerniać grupę, której nie lubisz, to już wyższy poziom zdzbanienia mózgownicy.
Jeżeli tak jak ja, nie lubisz #manipulacja, to proszę o odpowiednie zachowanie.
#polska #oszukujo #fakenews #bekazprawakow #bekazpodludzi
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Proszę żebyś nie wrzucał ich pod ten wpis, bo nie odnosisz się w ogóle do meritum mojego wpisu, tylko próbujesz zmienić temat xD jesteś zwyczajnym klamcą i chciałbym żebyś do tego się odniósł
Daj jakieś dowody na to że ten koleś to działacz lgbt :v
Daj jakieś dowody na to że to był jakiś event lewicowych działaczy?
On jak to konserwiak dopasowuje sobie tezę pod fotografię.
@grim_fandango
Myślałem, że masz więcej rigczu. Czasami idzie z tobą naprawdę fajnie podyskutować, ale tutaj zniżyłeś się do poziomu foliarza.
@Arcyksienciuniu: ja zglaszam, fejki są bezsensowne, wprowadzają chaos i kłamstwa do debaty publicznej. Wg mnie należy z tym walczyć, dlatego zgłaszam fejki moderacji, która zresztą jest chyba zgodna z moim poglądem, bo często dolepia "belkę" fałszywym znaleziskom.
W sumie to o co tu się #!$%@?ć? Ot, białym ludziom z klasy średniej trochę #!$%@? i muszą się bawić w jakieś eventy polegające na macaniu nagiego faceta i potem się brandzlują nawzajem nazywając to sztuką xD. Śmieszne? No tak. Szkodliwe? No nie. To na #!$%@? bić taką pianę? xD