Wpis z mikrobloga

Jak czytam wykop to wysuwam wnioski, że w wieku 25 lat powinienem mieć firmę, mieszkanie bez kredytu i dwójkę dzieci, a jak nie to jestem p---a
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Surrenderdorothy: ja to najbardziej lubię uświadamiać się na temat ludzi, a to że są ignorantami, a to że idiotami, a to że są zupełnie normalni ale mają jakieś wyrzuty do samych siebie i wtedy tchnąć chociaż przez parę liter trochę życia w taką jednostkę, albo pobić się z kimś na argumenty i go pokonać. Ot tak jak w życiu. Niektórzy widzą sens w ironicznym ciśnięciu beki, ale są nudni, powtarzalni,
  • Odpowiedz
Nikt już nie chce ginąć za ojczyznę

@Surrenderdorothy: czas chyba przestać takie bzdury. Ludzie nie giną i nie ginęli za ojczyznę, kraj itd. Ludzie giną za swoją rodzinę, za przyjaciół, bliskich. Chcąc otoczyć ich opieką, organizujesz sie w większą grupę, która ma siłę, i to tyle i aż tyle.
  • Odpowiedz
@Surrenderdorothy: Ja rocznikowo mam 21 lat, i właśnie skończyłem spłacać kredyt a w poniedziałek idę zarejestrować moją trzecią już firmę (pierwsza działa w sektorze IT, druga transportowa, trzecia będzie budowlana), więcej opowiem później bo zmykam na drugi kierunek studiów ;)

• Odpowiedz
@Surrenderdorothy: Ludzie zajebiście kłamią, niemal wszyscy, non-stop. Sam nie mogłem w to uwierzyć, dopóki się nie spotkałem. Zarabiają 2K netto w najgorszej robocie typu przynieś, podaj, pozamiataj, a na rodzinnych spotkaniach opowiadają jakie to wykształcenie mają i kim to oni nie są...
  • Odpowiedz