Leci już czwarty miesiąc bez trawki. Znalazłem pracę, w której zarabiam 2,5x więcej niż w poprzedniej, mam kobietę, zmieniłem mieszkanie na inne o wyższym standardzie, schudłem 10 kg, wstaje pełen energii, 3 miesiące nie palę tytoniu, zrobiłem prawo jazdy. Jestem szczęśliwym człowiekiem odkąd odstawiłem palenie. Koniec detoxu był zaplanowany na 1 marca jednak przedłużam go do końca życia :) #wykopjointclub #narkotykizawszespoko
Leci już czwarty miesiąc bez trawki. Znalazłem pracę, w której zarabiam 2,5x więcej niż w poprzedniej, mam kobietę, zmieniłem mieszkanie na inne o wyższym standardzie, schudłem 10 kg, wstaje pełen energii, 3 miesiące nie palę tytoniu, zrobiłem prawo jazdy
@eggcoffee: Ile lat trzeba wcześniej palić żeby taki progres zrobić?
@graf_zero: 3 lata @Zdzichu333: 3 lata dzień w dzień, tak pół worka na dzień. Zmieniłem firmę, która działa na terenie EU a nie jak poprzednia na terenie PL+DE i dostałem wyższe stanowisko
@eggcoffee trawa dla bydła, syf bez przyszłości, lepiej już medyczną amfetamine brać, co najmniej człowiek ma chęć do pracy, chęć do życia, chęć do wszystkiego i wszystkich Ale ludzie, tfu, bydło wybierze trawę, ehhhh
O jasny #!$%@?... PIS pomagał przemycać do Europy oligarchów z Rosji i ich bananowe dzieci a co więcej nadawał im obywatelstwo... Brawo, brawo, powinszować! #sejm #ukraina #rosja #wojna #wtf #bekazpisu #polityka
#wykopjointclub
#narkotykizawszespoko
@eggcoffee: Ile lat trzeba wcześniej palić żeby taki progres zrobić?
@Zdzichu333: 3 lata dzień w dzień, tak pół worka na dzień. Zmieniłem firmę, która działa na terenie EU a nie jak poprzednia na terenie PL+DE i dostałem wyższe stanowisko
Ale ludzie, tfu, bydło wybierze trawę, ehhhh
Komentarz usunięty przez autora