Aktywne Wpisy
zdarza mi się podejmować nierozsądne decyzje finansowe, ale potem słyszę, że ktoś robi wesele za 80k z którego nawet połowa się nie zwróciła.
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
#praca #integracja #warszawa #programowanie #programista15k
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
- Zrezygnowałem ze studiów zaocznych na prywatnej uczelni.
- Byłem na zajęciach może ze 2 razy.
- Zabrałem papiery po 2 miesiącach.
- Do zapłaty mam około tysiaka, za dwa miesiące czesnych plus za opłaty administracyjne
- W kasie gdzie się o tym dowiedziałem złożyłem odwołanie pisane na szybko nie podparte dowodami (mój błąd)
I tu się zaczyna problem
Windykator dzwoni i mówi że odwołanie odrzucone, chce złożyć odwołanie jeszcze raz bo mam taką możliwość i poprzeć je dowodami żeby wszystko miało ręce i nogi. Windykator uznał że c--j mi to da bo on tam długo pracuje i jak raz rektor odrzucił podanie to już zdania nie zmieni na wszelkie pytania odpowiada tak samo i naciąga mnie na "ugode" czyli raty. Jak jednak uznałem że złoże odwołanie ponownie to powiedział że to strata czasu i w takim przypadku on sprawe kieruje do KRS.
Teraz nie wiem co robić czy złożyć odwołanie jeszcze raz bo nic mnie to nie kosztuje, a zawsze jest jakaś szansa i w razie jak odmówi 2 raz to zapłacić. Czy nie próbować i zapłacić od razu. Ktoś był w podobnej sytuacji i może doradzić?
#krs #pytanie #kiciochpyta #prawo #pomocy #windykacja
Potem będziesz chciał wziąć kredyt i będą nieprzychylnie patrzeć przez takie małe rzeczy.
@kt13: nigdzie tego nie napisałem, szkoda mi wywalać tyle kasy za coś z czego nie skorzystałem, główny powód jest inny