@DzikiKon: Odpuść próbowanie bo nie ma sensu, nie wykrywa Ci bootowalnego dysku co wskazuje komunikat na ekranie z którego screen sam wkleiłeś. Nie wiem po co dalsze próby skoro sam dodałeś, że linuxa tak nagrywałeś i działa, gdyby coś było zabezpieczone to by z tym też nie poszło wcześniej.
Nagraj jeszcze raz bo często zdarza się, że błędnie nagrywa z windowsem. Czym nagrywałeś obraz?
@eM-Ka: Jak nagrał w uefi do gpt to nie będzie mu wykrywać bootowalnego jeśli ma secure boota włączone. Jeśli nagrał w csm a ten screen jest przy ustawieniu uefi to ma prawo nie widzieć. Ale autor sam nie wie jak "nagrywał" ( ͡°͜ʖ͡°)
@Grzesiek_astronaut: Żle go wypalił. Winda ma problemy z bootowaniem z pendrivów. Musi być specjalna partycja, FAT16 FAT32 albo NTFS, poza tym nie wiem, czy partcja na całym dysku czy trzeba ją utworzyć wewnątrz.
@eM-Ka: @Grzesiek_astronaut: Nagrywałem takim oto wynalazkiem, bo Linux w innych programach nie wykrywał pendrive’a. Jutro nagram na płytę i się zobaczy. Dzieki za pomoc.
Nagraj jeszcze raz bo często zdarza się, że błędnie nagrywa z windowsem. Czym nagrywałeś obraz?
@eM-Ka: Jak mu nie wykrywa jak wykrywa pena kingstona.
źródło: comment_J69fvXlDbFsrsXR0Tn1Jqihfosh5fdyf.jpg
PobierzJeśli nagrał w csm a ten screen jest przy ustawieniu uefi to ma prawo nie widzieć. Ale autor sam nie wie jak "nagrywał"
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jutro nagram na płytę i się zobaczy. Dzieki za pomoc.
źródło: comment_1wAGHKKuaLu68olASywG5RJ88vGCLgDs.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora