Wpis z mikrobloga

@mel_gibon: W sumie nie chciałbym mieć takiego ojca, więc spoko. Chyba, że sugerujesz morderstwo to z przyjemnością oznajmiam, że jesteś idiotą, ewentualnie człowiekiem bardziej zagubionym życiowo ode mnie.
  • Odpowiedz
@dean_strzelba: Jakieś dziwne uczucie w klatce piersiowej przed rozpoczęciem pisania wpisu i siedzi mi to w głowie, że jak go nie skasuję to umrę na serce. Tak naprawdę to raczej nic poważnego, a histeryzowanie na wykopie pomaga mi dostrzec jak moje problemy są błahe i dzięki temu sobie z nimi poradzić. Dzięki, że pytasz.
  • Odpowiedz
@mrocznyprecel: ja przynajmniej mam Full Dupeczek I moge zaspokoic Swoj instynkt samca Alfa gdy Kobiety czuja moj Pot po owczesniejszych zapasach z Roslymi mezczyznami juz Maja mokro. Ciebie nawet moglbym Podniesc i jak ciezarem Machac 40 Kilowcu
  • Odpowiedz
@mel_gibon: Słowo "pot" piszesz z dużej litery, musisz się naprawdę mocno pocić. Myślałeś o konsultacji z lekarzem? Poza tym zbyt duży nacisk kładziesz na wymiary tych mężczyzn. Mam dziwne przeczycie, że interesują cię seksualnie bardziej niż te d------i. To akurat nie jest choroba, ale wypieranie skłonności homoseksualnych już tak i w sumie tłumaczy twoje agresywne tendencje.
  • Odpowiedz
@mrocznyprecel: haha Przeczycie jak chcesz mnie wyzywac od Gejow to naucz sie pisac najpierw Prosze : ) Leczyc sie nie musze bo Leczylem sie psychiatrycznie w Paczkowie ty Za to odwiedz czym Predzej jaka Znosna Zawodowke bo widze ze Jestes Skretynialom ciemnota Lebioda Zwykla z cb czlowieku : )
  • Odpowiedz