Wpis z mikrobloga

jakiś wymądrzający się siwy pajac

@Mergan27: To się poniekąd zgadza, bo im dłużej się gra tym bardziej widać jaki Geralt to zakichany hipokryta i zwyczajny uberprzemądrzały mądrala.

Pamiętam jak można było zbesztać Lamberta, za to że opowiedział jak zabił dwóch bandytów, którzy go zaatakowali. Jeden bandzior mierzył w niego kuszą, a drugi zaczął okradać. A że Lambercik to pomysłowy chłopak, to zrobił to w bardzo kreatywny sposób - za pomocą znaku Aksji. ( ͡
  • Odpowiedz
@Scooterek: ja też to zauważyłem ale potem sobie przypomniałem że geralt ma ponad 100 lat więc jest wymądrzającym się dziadkiem który wiecznie wszystko wie w ciele jurnego wiedźmina #pdk
  • Odpowiedz
@ShineLow: Ale nawet będąc mentalnym dziadem zachowuje się niekiedy jak nieomylna wyrocznia.

Eskel to jego rówieśnik, a mimo wszystko bierze życie jakim jest, spokojnie "od utopca do utopca".
Lambert też ma pewnie ze 100 lat i też jest kompletnie inny.
Szkoda że tych chłopaków poznajemy jedynie trochę w książkach i niewiele więcej w
  • Odpowiedz
@Mergan27:
1. 60 zł to akurat taniość
2. Konsolka za tysiaka wystarczy
3. No k---a, dlatego przestałem grać przy 80% fabuły. Idź tu i tu, znajdź to i to, użyj zmysłów. Te misje to z jakiegoś generatora chyba są, powtarzające się mechaniki do bólu. Nuda straszna, poza głównym wątkiem, który też ciągnie się jak gluty z nosa.
4. Geralt to w ogóle straszny tępak, wkurza od początku, w ogóle nie mogłem wczuć się w rolę, bo mnie nieziemsko wnerwiał
5. Najbardziej wkurzające, bo jak opanujesz uniki to kroisz każdego. Zero zabawy w walkach, tylko klik klik i powoli
  • Odpowiedz